top of page
  • Matix

Vart är vi på väg?


Då undertecknad har en långvarig förkärlek till ett nyligen avslutat underhållningsprogram på SVT kommer detta alster att bli en hommage till detsamma.


Matix är en ett år lång resa fylld med både sött och salt, många roliga och utmanande uppgifter blandas med engagerade lärare och spännande gästföreläsare. Dock är det alltid nyttigt att emellanåt stanna upp ställa sig frågan:

Vart är vi på väg?

(tema för att komma i rätt stämning: https://youtu.be/BMRtDwwPk6Y?t=78)

På 10 poäng:

Vårt resmål inleds med delat namn på Anitras brevlåda. Avslutningen på familjen Bluths serie tar dig sedan i mål.


På 8 poäng:

Den unge Carl har bidragit med en hel del forskning på området. Kanske kan även Ingemars recept för tur vara bidragande till resmålets andra del.


På 6 poäng:

Personligen tycker jag nog att Sverige inte är ett I-land, utan snarare ett U-land..


På 4 poäng:

På andra resmål finns det ofta flera personer som styr och ställer. Men på denna plats finns det bara en ensam ansvarig.


På 2 poäng:

Är man personligen på plats kommer man nog att finna Matix väldigt utvecklande..


Välkommen till Personlig Utveckling!

Till skillnad från många andra utbildningar kommer alltid personlig utveckling att vara målet med ett år på Matix. Tillsammans med 29 fantastiska klasskamrater kommer du att både uppmanas och framförallt våga ta steg för att utvecklas som både person och ledare.


Då Cattis i förra veckans blogginlägg redogjorde utförligt för hur just Du ska gå tillväga för att söka Matix kommer jag inte gå in på det närmare. Dock känner jag, som Karl-Bertils Jonssons stränge fader hade sagt, att stämningen kräver en liten uppmaning:


Om du känner (likt undertecknad för nästan exakt ett år sedan) att det hade varit fint med lite grädde (läs personlig utveckling/ Matix) på ditt mos (läs Kandidatutbildning) så råder jag dig att surfa in (90-talet ringde och ville ha tillbaka sitt uttryck, I know) på https://www.antagning.se/se/start och söka Matix innan 15 april.


Väl mött,

Marcus

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page