London Business School, INSEAD i Paris, Copenhagen Business School och Handelshögskolan i Göteborg.

 

MATIX ÄR EN DEL AV HANDELS

Sveriges enda Triple Crown-ackrediterade skola

Handelshögskolan vid Göteborgs universitet är en av bara 0,5 % av världens Handelshögskolor med en Triple Crown-ackreditering. Det gör oss till en del av en liten exklusiv grupp med med skolor som London Business School, Antai vid Shanghai Jiao Tong University, INSEAD i Frankrike och Copenhagen Business School.

Matix är en kurs på avancerad nivå

 

På Handelshögskolan vid Göteborgs universitet utbildas internationellt eftertraktade studenter med ett ansvarsfullt förhållningssätt till samhällsutvecklingen. Det bedrivs högkvalitativ forskning som medverkar till att finna lösningar på komplexa globala problem. Matix är en kurs på avancerad nivå vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Vill du veta mer Matix?

 

Hör gärna av dig till Robert som är verksamhetsansvarig för Matix. Eller fyll i formuläret till höger så tar någon av oss på Matix kontakt med dig.

Robert Orbelin

 

robert.orbelin(a)handels.gu.se

031 - 786 15 01

Matix är en upplevelsebaserad magisterutbildning inom management och entreprenörskap där 30 studenter matchas med 30 företag varje år. Två dagar per vecka spenderar studenterna i våra partnerföretag där de applicerar kunskap de lär sig i skolan direkt i skarpt läge.

Postadress: Matix, Box 610, 405 30 Göteborg // Besöksadress: Vasagatan 1, 405 30 Göteborg

E-post: matix(a)handels.gu.se // Telefon: 031 - 786 10 00 (vxl)

Sidansvarig: Robert Orbelin

Matix logotyp