top of page
421A8886-1.jpg

Magisterprogrammet som skapar utveckling på riktigt.

Låt oss berätta hur.

Länk i meny

Varje år får 30 företag och studenter chansen att utvecklas tillsammans med oss. Det har lett till att vi hjälpt över 900 företag, examinerat mer än 1000 studenter och förmodligen druckit över 100 000 koppar kaffe. Ändå har vi precis börjat.

Vi drivs av att skapa utveckling på riktigt. Verklig utveckling sker när teori och praktik möts och kunskaper appliceras i skarpt läge, både för våra studenter och de företag vi samarbetar med. 

 

Utbildningen är unik i sitt slag då vi genom forskningsbaserade metoder utvecklar framtidens ledare, samtidigt som vi hjälper företag som vill utvecklas att ta nästa steg. 

Vill du veta mer om Matix?

 

Hör gärna av dig till Robert som är verksamhetsansvarig på Matix.

 

Robert Orbelin

 

robert.orbelin(a)handels.gu.se

031 - 786 15 01

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Tack! Meddelande skickat. Vi kontaktar dig så fort vi kan.

Läs mer

VÅR PEDAGOGIK

The human side of business

Först när en organisation och personerna i den har samma utgångspunkt och riktning sker lärande och utveckling på riktigt. Vi hjälper studenter och företag att hitta dit.

Personlig utveckling
Kunskapsutveckling
Affärsutveckling

En del av Handelshögskolan

Sveriges enda Triple Crown-ackrediterade skola 

Handelshögskolan vid Göteborgs universitet är en av bara 0,5 % av världens Handelshögskolor med en Triple Crown-ackreditering. Det gör oss till en del av en liten exklusiv grupp med skolor som London Business School, Antai vid Shanghai Jiao Tong University, INSEAD i Frankrike och Copenhagen Business School.

Matix erhåller verksamhetsstöd som anknyter till Vision Västra Götaland och den regionala utvecklingsstrategin.

Matix ligger väl i linje med målen för Västra Götaland 2030. Specifikt inom prioriteringarna ”Stärka innovationskraften” och ”Bygga kompetens.” Vi främjar utvecklingen av konkurrenskraftiga små och medelstora företag och skapar förutsättning för arbetstillfällen. 

bottom of page