top of page
  • Matix

Solen skiner, glada miner!

VÄren Àr pÄvÀg vilket innebÀr tÄrta för min del, men för oss alla gemensamt kan vi nog vara eniga om att solen och ljuset kommer med ett stort energipaket! Vi har tagit oss igenom en mörk vinter och krigat hÄrt för att nu fÄ belöning för mödan.


Vad hÀnder i Gustavs liv dÄ kan man ju undra? MASSVIS! För nÄgra veckor sedan fick jag möjligheten att följa med mitt partnerföretag Knowly till London för nÄgra intensiva dagar. Jag fick möjligheten att personligen trÀffa nyckelpersoner i vÄr bransch och det var ett ypperligt tillfÀlle för mig att nÀtverka.



Just det, det dĂ€r med nĂ€tverk sĂ€gs vara viktigt
. OCH det Ă€r riktigt. DET ÄR MEGA VIKTIGT! Enligt en osĂ€ker kĂ€lla tillsĂ€tts vĂ€ldigt mĂ„nga fler tjĂ€nster pĂ„ svenska arbetsmarknaden med hjĂ€lp av ditt nĂ€tverk jĂ€mfört med en vanlig jobbannons.


Hur bygger man dĂ„ ett nĂ€tverk nĂ€r ens vĂ€rld som student Ă€r inom akademin och förankringen till nĂ€ringslivet Ă€r oklart? DU GÅR MATIX!


Matix erbjuder inte bara ingÄng i ett bolag, utan du fÄr en inblick i 29 andra bolag ocksÄ (vi Àr 30 elever). Detta Àr sÄ vÀrdefullt som nybakad student som skall ut i nÀringslivet och göra karriÀr. Sen skulle jag Àven kunna skryta om alla live-case events, gÀstförelÀsningar och mÀssor Matix engagerar oss studenter i men det lÀmnar jag oskrivet och ber er istÀllet kontakta mig sÄ tar vi en kaffe och pratar mer!



Livet som Matix student Àr alltsÄ otroligt dynamiskt och Àven om man planerar sin dag i förvÀg hÀnder det alltid nÄgot ovÀntat. Aldrig i mitt liv har jag haft en kalender. Anledningen Àr vÀl att jag inte har varit sÄ otroligt upptagen sÄ jag behöver skriva ner allt för att inte glömma av det. Men nu börjar det bli svÄrt att hÄlla koll pÄ allt som hÀnder under mitt Matix-Är att det kan vara en god investering. Det hÀnder sÄ mycket att jag knappt minns vad vi gjorde förra veckan. För mig Àr det ett tecken pÄ att bollen Àr i rullning och spÀnnande saker hÀnder just nu i livet. MÄnga sista Ärs studenter stressar över jobb i denna stund. Mitt tips till er som stressar Àr att leva i vad som hÀnder nu och gör det sÄ bra som möjligt. Gör ni det sÄ kommer det alltid finnas dörrar öppna och folk som ser erat arbete ni lÀgger ner.



Hoppas vi ses pÄ en fika!


/Gustav Lindholm

0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page