top of page

Movember


Hej på er!


Nu stiger vi in i mitten av november och dagarna är snart mörka från morgon till kväll. Vad passar då bättre än att ta del av en skånings bloggdebut???


Mitt namn är Viktor och min resa upp till Göteborg bestod av tre års plugg i Växjö innan jag valde att köra ett sista år här uppe. Anledningen till att det blev just Matix var den grymma blandningen av både plugg och verklighet, samtidigt som jag inte kände mig helt färdig efter Växjö. Detta gjorde Matix till ett självklart val för mig. Efter lite mer än en fjärdedel så har förväntningarna verkligen uppnåtts vad det gäller plugg, partnerföretag men framförallt en fantastisk klass och gemenskap.


Däremot om man tittar tillbaks ett år så var det absolut inte lika självklart att jag skulle skriva detta inlägg. Då gjorde jag min utbytestermin i San Fransisco och hade precis gått på fall break och därmed en tripp till Mexico där inga tankar existerade om vad man skulle göra för val till våren. Om jag inte missminner mig så var det viktigare att hålla koll på vätskebalansen under den resan…. (likt Fredrikshamnresan vi gjorde med klassen, som kan läsa i Jontes inlägg)


Oavsett vart man är i världen går denna del av året väldigt snabbt och helt plötsligt står man i början av våren och det är dags att göra beslut gällande vad man ska göra efter sommaren. Därför vill jag gärna tipsa om att inte gå in med tanken att ”det tar vi imorgon”, för dagarna går otroligt snabbt nu. Därför tipsar jag om att börja fundera i tid vad som kan tänkas vara intressant att göra efter sommaren. Känner ni er inte helt ”färdiga” med plugget eller fortfarande (precis som jag gör) letar svaret på frågan ”vad ska jag bli när jag blir stor?” så är Matix en fantastisk möjlighet för att jobba med dessa känslor.


Slutligen måste jag även slå ett slag för klassens Movember utmaning där vi nu. Efter snart halva tiden, börjar vi se några fantastiska mustascher. Men vi får inte glömma att inget är avgjort i halvtid och än finns det goda möjligheter för fler mustascher att titta fram.Då var det dags för mig att fortsätta fundera på vad jag ska bli när jag blir stor och ni läsare har förhoppningsvis blivit ännu säkrare på att söka Matix till våren

Ha de gott!

Hajjjj

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page