top of page
  • Matix

Missa inte det roliga – bli en del av Matix!

Uppdaterat: 18 nov. 2019

Hej alla goá och gláa! Kul att du hittade hit! Liksom många andra i klassen, ska jag nu skriva mitt alldeles första blogginlägg.


Vad har hänt senaste veckan undrar du nu va? Jo det ska jag nu berätta!


Lördag 16/3:

Årets GALA33! Varje år, tredje helgen i mars arrangeras en fantastisk gala där nuvarande studenter tillsammans med alumner äter tre-rätters, umgås, spexar och dansar ihop. Det blev en otroligt lyckad kväll och det är så härligt att se att Matix-andan lever vidare. Lite längre fram i vår ska det även arrangeras en nätverksträff. Tusen tack styrelsen och projektgruppen för detta!

Måndag 18/3:

Sista YesP-träffen! Som tidigare nämnt, träffar vi företaget YesP fyra gånger under året för att coacha varandra i vår personliga utveckling. Vid denna sista träff pratade vi om förändringens fyra rum och coachade varandra i hur vi ska ta tillvara på sista tiden på bästa sätt. Det är lätt att vara stressad av vad som ska hända härnäst då många av oss kombinerar skola med jobbsökande. Efter diskussion kom vi i affärsteamet fram till att det handlar om att inte jämföra sig med andra. DU är grym och du gör din egna personliga resa, glöm aldrig det! Det handlar även om att hela tiden hjälpa varandra, vilket vi på Matix är experter på. Det du ger, är bara en bråkdel av vad du får tillbaka.


Onsdag 20/3:

Yoga på Hagabadet! Detta är en del av vår kurs i självledarskap och personlig utveckling. Kursledningen öppnar hela tiden upp för fantastiska möjligheter som vi får testa på. Många av oss kommer förmodligen ha ett stillasittande arbete i framtiden och likaså arbeta mycket framför en dataskärm. Det är därför viktigt att ta de viktiga pauserna i vardagen, för ökad produktivitet och minskad stress. Denna insikt har även ökat då jag befinner mig på mitt partnerföretag Mindworkout 2 ggr i veckan, som är ett gym för din hjärna.Med detta sagt – Missa inte det roliga. Missa inte chansen att söka till Matix och bli en del av denna fantastiska utbildning! Sök innan 15 april – all info finns på hemsidan.


Det har hittills varit det bästa beslutet jag gjort. Jag lovar dig – du kommer inte ångra dig!


Bästa hälsningar,

Victoria E

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page