top of page
  • Matix

Matix-året är inte en spikrak väg

Hajj!!


Med några underbara eldsjälar i klassens skidkommité i spetsen, har större delen av klassen mobiliserats för att inta Sälen i samlad trupp! Men det finns trots detta mycket att behandla här på bloggen!
Första blogginlägget för min del, men även första eleven i klassen som byter partnerföretag. MATIX-året är inte en spikrak väg och det kommer absolut att ske några hack i kurvan längs med vägen. Kanske är ni några av våra trogna följare som också undrat just detta, vad händer om man inte trivs på sitt partnerföretag? När man får chansen att jobba i startups, inser man att saker och ting kan förändras extremt fort. På gott och ont! I mitt fall trivdes jag bra, men på grund av andra omständigheter ställdes jag inför ett beslut om att jobba kvar eller att byta, och där valet föll på det sist nämnda. För min egna utvecklings skull kändes det som det mest sunda valet och därför var det även skönt att få uppbackning av mitt fantastiska lärteam (även klassen ska ha cred) samt kursledning! Motivationen fick sig en liten dipp när man möttes av detta, precis efter man hade kommit tillbaka från julledigheten. Även om man nu ska lära känna ett nytt företag, vilket tar tid när man endast är där två dagar i veckan, så får jag chansen att ta del av två företag under mitt år på MATIX. Nu är jag på Substly och är sjukt taggad på den sista terminen!


Detta för oss in på ett extremt intressant ämne, nämligen mindset, som är någonting som jag har fått jobba med mycket under året. Bara att bli medveten att man inom vissa områden har olika mindset om vad man klarar av och inte, redde ut en hel del tankar för mig. På MATIX lär du dig mer än att bara rabbla teorier och dunka in utdaterad information, du lär dig också att investera i dig själv och lägger en stabil grund för att kunna hålla i längden. Nämn någon annan magisterutbildning som erbjuder detta som del i sin utbildning och jag bjuder dig på en öl på afterskin imorgon!

Tjingeling

/August

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page