top of page
  • Matix

Be Proud, Be yourself!

Vilken vecka det har varit! Förra veckan började med att gå upp 04.30 och åka till Stockholm med mitt partnerföretag Hippoly för Sweden Demo Day och deras Brown paper exhibition.

Det var en intressant och spännande dag där vi mötte många möjliga kunder. Det är just det här som är roligt med Matix, alla dessa möjligheter som ges. Det ges både möjligheter från skolan men även många i samband med ditt partnerföretag. För mig var det ett perfekt tillfälle att nätverka och fånga mer kunskap även utanför skolbänken.


I helgen bar det även av till Warszawa för 3 fartfyllda dagar med hela klassen. Jag säger bara OJ vilken resa! Det slår mig återigen hur roligt det är att ta del av klassens personligheter, utmaningar och berättelser. Många av oss går i tankarna om jobb. Det är båda stressande men också väldigt spännande. Vi har haft många samtal, både högt och lågt. Sett fina byggnader i staden och utforskat de nattliv som Warszawa erbjuder.En sak är säker, jag har förlängt mitt liv med många år av alla de skratt som blivit under resan. Det som jag verkligen tar med mig är hur underbart det är att resa med ett så självklart gäng.

Alla har sin plats i gruppen och jag har lika roligt oavsett vem jag hamnar vid. Det känns som att samtliga i klassen verkligen bidrog sitt yttersta för att göra en bra resa, vilket jag tycker speglar oss som Matix-studenter. Alla vill att det ska bli bra och att alla ska må bra. Gruppen som helhet är viktig för oss.


Vi hade även ett mingel förra veckan med kommande Matix-studenter. Väldigt roligt att få träffa några av er!


Det var många bra frågor men en fråga som fastnade extra hos mig var frågan om:


"Vad ska jag skriva i mitt personliga brev?"


Mitt svar är enkelt: VAR DIG SJÄLV!


Efter ett par intensiva dagar i Warszawa blir det så solklart, vi alla är olika och det är just därför vi går Matix. Det finns inget magiskt knep om vad som ska finnas med i ditt personliga brev utan lyft vem du är, vilka är dina värderingar och VARFÖR vill just du läsa Matix! Det är viktigt att landa i sig själv och reflektera om varför just du vill gå Matix. Vad är dina styrkor som du kan använda under året? Vilka är dina utmaningar? Vad kan du bidra med till gruppen?


Jag lovar att det kommer vara en av de mest omtumlande, roligaste och lärorika månaderna av ditt liv. Jag älskar varje minut som jag får ta del av den här resan och önskar att alla någon gång skulle få uppleva det.


Så för att sammanfatta, var stolt, var dig själv. Jag lovar att du kommer absolut längst på det i det långa loppet.


Låter bilden tala för sig själv!


Ha de fint och tro på dig själv!


// Ida A

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page