top of page
  • Skribentens bildMatix

Ett Matix-år är över. Ett nytt börjar.

Uppdaterat: 18 jan. 2019


Examensdag. Kramkalas, glädje. En dag som är både härlig och vemodig på samma gång. Härlig för att vi tillåter oss att stanna upp en liten stund och reflektera kring den upplevelse vi har delat under året. Hur dessa 28 individer för ett år sedan kom till oss fulla med energi men med en viss osäkerhet hur de skulle använda den. Nu är de redo att gå ut och ta över världen. Vemodig för att tiden då våra vägar korsats under dessa intensiva, utmanande och intensiva former är över.


För flera av studenterna är Matix bara början på ett längre äventyr. De fortsätter i sina partnerföretag, fast nu i rollen som anställda. Ett par stycken börjar arbeta på ett av de andra partnerföretagen, medan andra har valt att påbörja helt andra äventyr efter sommaren.


Oavsett vad studenterna tar sig an nu har årets klass på alla sätt motsvarat de höga förväntningar kursledning och partnerföretag haft på dem. Vi önskar alla en fortsatt fantastisk resa på det som kallas (arbets)livet och hoppas våra vägar korsas på nytt om inte alltför länge.


För kursledningen börjar nu arbetet med nästa års studenter och partnerföretag men innan vi inleder det arbetet vill vi passa på att stanna upp och tacka för att vi fått förmånen att dela denna tid med er!


/Kursledningen

0 kommentarer

Comments


bottom of page