"Make it happen!"

Som Partnerföretag till Matix på Handelshögskolan ges många fördelar. En välutbildad ung person med stor nyfikenhet genomlyser företaget utifrån och in. Under året som Partnerföretag får ni tillgång till forskningsbaserade kunskaper och metoder, samt kontakt med forskare, lärare och andra företag.

Två dagar per vecka från september i år till i juni nästa år är en av våra utvalda studenter på plats i företaget. Tillsamm-ans frigör ni potential för utveckling och tillväxt.

 

Studenter som läst Matix är ofta eftertraktade på arbetsmarknaden som ledare, intraprenörer, affärsutvecklare och projektledare.

Nu har ni chans att samarbeta, lära känna och utmanas tillsammans med en av dessa juniora förmågor. Sök till möjligheten att matchas med en av våra studenter genom att bli Partnerföretag!

handels_entré.jpg

I år matchar vi 30 företag med våra utvalda Matix-studenter. Ni kan bli ett av årets Partnerföretag!

Matix+Handels_Horisontell_2.png
Vad vill ni ha hjälp med?
note.png

Expansion & lönsamhet

controller.png

Digitalisering

directions.png

Vision, mål & strategi

female-user.png

Employer Branding

globe-2.png

Internationalisering

pie-chart.png

Tillväxtfinansiering

bubbles.png

Marknadskommunikation

Berättelser från partnerföretag 

Våra studenter är framtidens ledare. Men det hindrar dem inte från att skapa värde hos våra partnerföretag redan under Matix. 

Studenterna arbetar strategiskt och självständigt i ert företag och står ofta för verksamhetsutvecklande insatser som visat sig vara affärskritiska. 

 

Ta del av exempel på insatser våra studenter har bidragit med i andra företag genom att klicka på bilderna till höger.

Att vara med i Matix är omvälvande, spännande, lite läskigt och helt fantastiskt!

Gitta Hertzman-Perez 

VD, Wonderbrand

Att få in en person som tittar på verksamheten med fräscha ögon och ifrågasätter sånt man tar för givet har skapat många aha-upplevelser och

fått mig att tänka efter.

Christer Sigurd 

VD, ETP Kraftelektronik

Kursledningen har en förmåga att hitta studenter med det där lilla extra.

Bengt Rodung

Styrelseordförande, Findwise

Matix utvecklar företag på tre plan

Kunskapsutveckling

Vi använder forskningsbaserade metoder och affärsverktyg för att hjälpa våra partnerföretag nå djupare insikter om var de befinner sig, vart de ska och hur de ska ta sig dit.

Organisatorisk utveckling

Organisatorisk utveckling tar sin utgångspunkt i den personliga utvecklingen som sker inom en organisation. Matix ger er kunskap och verktyg för att släppa loss kraften som finns i ert företag.

Affärsutveckling

Under året arbetar studenterna med affärsutvecklande projekt i ert företag. Tillsammans med studenten bestämmer ni själva vad dessa projekt ska handla om och resultera i.

 
Hur funkar det?
graduation-cap.png
01. Handplockade studenter

Matix är en eftertraktad utbildning med sökande från hela Sverige. För att bli antagna går studenterna igenom en gedigen ansökningsprocess där de bästa handplockas till utbildningen. 

magic-wand.png
02. Matchning

Ert företag matchas med en av våra studenter genom en välbeprövad och solid process som utgår från era behov och utmaningar, samt studenternas egenskaper och intressen.

briefcase.png
03. Två dagar per vecka under hela läsåret

Studenten är på plats i ert företag två dagar per vecka mellan september och maj.

Under de dagarna bidrar studenten med nya perspektiv, ger er avlastning inom det strategiska området och driver verksamhetsutvecklande projekt.

unlock.png
04. Innovation & Change Management

Ni får tillgång till forskningsbaserade kunskaper och metoder inom framförallt Innovation Management och Change Management. Under året bjuds ni också in till intressanta föreläsningar och seminarium om ledarskap och förändringsledning.

wallet.png
05. Subventionerad kostnad

Matix delfinansieras av Västra Götalandsreionen och det gör att vi kan erbjuda er möjlighet att bli partnerföretag under ett helt läsår för bara 39.500 kr. Avtal ingås först när ni blivit matchad med en student.

Hur blir vi ett partnerföretag?
note.png

01. Klicka på knappen nedan och fyll i en intresseanmälan.

call-in.png

02. Vi tar kontakt med er och tillsammans tar vi reda på om Matix är rätt för er.

rocket.png

03. Företagen med störst förmåga att omvandla innehållet i Matix till faktiskt värde erbjuds ett partnerskap.

Matix är en upplevelsebaserad magisterutbildning inom management och entreprenörskap där 30 studenter matchas med 30 företag varje år. Två dagar per vecka spenderar studenterna i våra partnerföretag där de applicerar kunskap de lär sig i skolan direkt i skarpt läge.

Matix+Handels_Horisontell_2.png

Postadress: Matix, Box 610, 405 30 Göteborg // Besöksadress: Vasagatan 1, 

405 30 Göteborg // E-post: matix(a)handels.gu.se // Telefon: 031 - 786 10 00