top of page
_V6A6621-22.jpg

1-årig Magister i
innovation, strategi
och förändringsledning.

Länk från meny

Vill du kombinera studier på magisternivå med att omsätta kunskaperna i företag? Då kan Matix vara rätt för dig.

Om du uppskattat att studera men saknat att tillämpa teorierna, kan Matix vara för dig. Gillar du dessutom att utmanas och få göra skillnad ihop med andra är Matix troligen ett starkt alternativ.

Matix ges på avancerad nivå på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet som erbjuder både 2-åriga masterprogram och 1-åriga magisterkurser. Den akademiska nivån är den samma oavsett du väljer master eller magister. I Matix ges du som student möjligheten att kombinera den akademiska fördjupningen med att tillämpa uppdrag på företag.

 

Tre dagar i veckan är du på plats i Matix "Learning Lab" på Handelshögskolan för workshops

och nya kunskaper i ämnena; innovation, strategi och förändringsledning. I företaget som du får att ansvara för genomför du självständigt analyser och uppdrag inom respektive kurs-modul. Företaget kan sägas vara ditt ”Business Lab” där du bidrar till förnyelse och utveckling

Copy of _V6A4670-9.jpg

Affärsinnovation och förändringsledarskap i teori & workshops

I Matix ingår alla i klassen i team som ihop med lärare och forskare kunskapsutvecklar t ex nya affärs-modeller, nya eller förändrade strategier, förändringsmodeller och tränar på hållbart ledarskap.

421A1261.jpg
Matix
Learning Lab
Korridormöte

Affärsanalys och strategiutveckling på plats i företag

I Matix tränar du dina kunskaper genom att hjälpa företag med sin utveckling. Du är på plats i företaget för att skapa t. ex. organisations- och affärsförnyelse eller marknads-strategier och/eller för att bidra till kultur och hållbart ledarskap.

421A6039-13.jpg
Matix Business Lab
Learning & Business Lab

"Genom att omsätta teoretiska kunskaper direkt i företag, förstår du vad du kan och är bra på!"

Hur Matix är du?

Undrar du om Matix är något för dig? Ta vårt test och se hur väl utbildningen skulle passa för dig!

bottom of page