top of page

Sophia Hofer

Uniwater AB

Därför Matix?

I våras stod jag i valet och kvalet mellan att läsa vidare alternativt fortsätta jobba. För mig var Matix det självklara valet när jag fick upp ögonen för utbildningen. Att få kombinera studier med ett utvalt partnerföretag på avancerad nivå och få applicera teoretisk kunskap i praktiken. Det är en unik möjlighet som kommer ge mig nya verktyg för att utvecklas på ett personligt- samt professionellt plan.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Efter mitt år på Matix hoppas jag att jag kommer kunna våga och ta mig an större utmaningar inför arbetslivet. Utöver detta tror jag att vi kommer ha ett spännande år framför oss med mycket aktiviteter, spänning och gemenskap.

Sophia Hofer
LinkedIn_logo_initials.png

Uniwater AB

Varför Matix:

Matix erbjuder en fantastisk möjlighet för oss inom Uniwater genom att erbjuda kompetens, som kan främja vår tillväxt, och genom att vi får tillgång till värdefulla teorier som kan praktiseras på bolagets tillväxtresa. Som arbetsplats karaktäriseras Uniwater av tillväxt, expansion och entreprenörskap i en jordnära och inspirerande anda – det märks att det är en koncern i stark tillväxt. 


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

En möjlighet att genom givande samarbete kunna erbjuda framtida karriärmöjligheter till studenter inom Matix.

Sophia Hofer
bottom of page