top of page

Max Rönnqvist

Stena Group AB

Därför Matix?

För mig var Matix ett självklart val på grund av utbildningens potential att koppla samman teori och praktik. Jag sökte en möjlighet att omsätta mina akademiska kunskaper i verkliga arbetsmiljöer och utvecklas både personligt och professionellt. Matix erbjuder en unik lärandemiljö som utmanar mig att implementera teori i praktiken och samtidigt få stöd från klasskamrater, kursledare och partnerföretagen. Möjligheten att lära av och interagera med 29 andra studenter från olika bakgrunder och dela erfarenheter på partnerföretagen var en viktig aspekt av mitt val att delta i Matix.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas på en personlig och professionell utveckling under det intensiva året, där jag vill utmana mig själv, reflektera och känna att jag har utvecklats och är bättre rustad för arbetslivet vid utbildningens slut. Personlig utveckling och ökat självförtroende är viktiga mål för mig, och jag hoppas även kunna bygga ett starkt nätverk och skapa långvariga vänskapsrelationer med mina kurskamrater.


Max Rönnqvist
LinkedIn_logo_initials.png

Stena Group AB

Varför Matix:

Att ständigt tänka nytt är en av de faktorer som tagit oss till den position vi har idag. Stena har alltid uppmuntrat nya idéer och vi ser fram emot att få många nyfikna frågor frånMatix som får oss att se nya och fler perspektiv.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Accelerera arbetet kring Inner Development Goals på Stena. Vi har nyligen valt IDG som det ramverk vi vill använda för att utveckla och  framtidssäkra Stena.

Max Rönnqvist
bottom of page