top of page

Kristelle Schepens

Berg Propulsion AB

Därför Matix?

Jag såg en möjlighet att växa både personligt och professionellt tillsammans med Matix. Att kombinera akademiska moduler med arbete på ett företag ger oss som studenter möjligheten att utmana oss själva och bygga självförtroende genom att hantera obekväma situationer tillsammans med en otroligt stöttande och driven klass. Matix kursinnehåll verkade mycket intressant, och jag såg det som en möjlighet att fördjupa mig inom dessa områden. Mitt personliga driv att utmana mig själv gjorde Matix till det perfekta tillfället att göra just det.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas att detta år kommer att innebära personlig utveckling för mig, med ökad förståelse för vad jag vill göra i framtiden och mina egna förmågor. Jag hoppas också att jag kommer att få möta och hantera stora utmaningar och möjligheter i på vägen som kommer att ge mig viktiga insikter och förhållningssätt som jag sen kan ta med ut i arbetslivet.

Jag ser fram emot ett otroligt lärorikt, spännande och roligt år tillsammans med med klassen, lärteamet, kursledningen och inte minst mitt partnerbolag!

Kristelle Schepens
LinkedIn_logo_initials.png

Berg Propulsion AB

Varför Matix:

Vi hoppas få ta del av aktuellt kunnande och insikter från akademin för att på så vis få hjälp i den fortsatt utvecklingen av vårt företag.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Bidrag att finna vägar att etablera ett växande och starkare företag.

Kristelle Schepens
bottom of page