top of page

Gabriel Ferriere

Bilweb Auctions AB

Därför Matix?

Jag valde att söka matix för att det är en utmärkt chans att få kombinera det teoretiska med det praktiska samtidigt som utbildningen är utmanande och man får möjlighet till personlig utveckling. Genom goda ord från tidigare studenter kände jag att matix skulle passa mig perfekt och bli en utmärkt utmaning för mig. Möjligheten att få spendera ett hektiskt år som matix-student fullt med utmaningar, personlig utveckling och stark klassgemenskap är vad som lockade mig till att söka matix.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas att matix-året kommer att vara lärorikt, att jag kommer få möjlighet till att verkligen förstå mig på ett företag, hur företaget arbetar med management, tillväxt, strategi och andra betydelsefulla moment. Jag förväntar mig att jag kommer sättas i situationer som kommer vara utmanande och tuffa men samtidigt vara otroligt givande. Jag hoppas få ut ett väldigt roligt år, med bra lektioner, spännande och intressanta dagar på partnerföretaget, personlig utveckling, tuffa utmaningar, fantastiska stunder med alla fina klasskamrater och minnen för livet.

Gabriel Ferriere
LinkedIn_logo_initials.png

Bilweb Auctions AB

Varför Matix:

Vi är i en kraftigt expansiv fas där vi börjat att få struktur. Matix kan med ett modernt akademiskt tänkande hjälpa oss att utforska andra synsätt på våra utmaningar och samtidigt dra lärdom av att praktiskt få utöva sina kunskaper.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi hoppas få ett par extra ögon på hur vi navigerar vidare i vår utveckling och att vi skall kunna dra lärdom av elevens akademiska utbildning, samtidigt som vi kan dela med oss om våra erfarenheter i en spännande och lite annorlunda bransch.

Gabriel Ferriere
bottom of page