top of page

Filippa Lundmark

Fiwe Systems & Consulting AB

Därför Matix?

Jag sökte till Matix eftersom det känns som ett väldigt spännande och givande år, där man som student får möjligheten att utvecklas på ett personligt plan men också nätverka samt arbeta nära ett bolag. Jag tror att man lär sig mycket genom att få knyta samman det teoretiska man lär sig direkt i arbetslivet.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas på ett lärorikt år som innehåller både utmaningar och lärdomar som jag kan ta med mig ut i arbetslivet. Dessutom tror och hoppas jag att året kommer leda till en större trygghet i både mig själv men också i mina kunskaper. Inte minst ser jag fram emot att spendera året tillsammans med alla goa klasskompisar!

Filippa Lundmark
LinkedIn_logo_initials.png

Fiwe Systems & Consulting AB

Varför Matix:

Vi ser detta som en unik möjlighet att belysa viktiga områden för vårt företags framtida utveckling. Mötet mellan vår kunskap och erfarenhet med nya metoder och synsätt borgar för stora framsteg för båda parter. Vi ser fram mot ett spännande och givande år tillsammans!


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi hoppas kunna erhålla fördjupade insikter inom ett eller flera områden vilket ligger till grund för förändringar med direkt påverkan på företagets utveckling. 

Filippa Lundmark
bottom of page