top of page

Ellen Thunberg

Nordic Node AB

Därför Matix?
Jag ser Matix som en möjlighet att utveckla min förmåga att självständigt omsätta metoder, verktyg och teorier i praktiken. Jag tror att kombinationen mellan akademisk teori och att utföra kunskaperna i praktiken kommer skapa ett värde för både mig som student, men även ett partnerföretag. Matix är chansen att få inspirera och att bli inspirerad av andra drivna studenter som man tillsammans kan utveckla kunskap, affärer och sig själv.


Vad hoppas jag få ut av Matix? 
Jag hoppas att Matix ger mig värdefulla erfarenheter genom den praktiska tillämpningen i partnerföretagen. Jag hoppas kunna utveckla mina kunskaper inom innovation, strategi och förändringsledning samt utveckla mina personliga förmågor och nå min fulla potential. Jag är villig att utvecklas på både ett professionellt och personligt plan för att bli den bästa versionen av mig själv när jag ger mig ut i arbetslivet på riktigt.

Ellen Thunberg
LinkedIn_logo_initials.png

Nordic Node AB

Varför Matix

Att få in ett externt perspektiv på vår verksamhet och våra processer. Vi ser fram emot att bli utmanade i vårt tankesätt och att få input som kan bidra till ökat värde för våra kunder. 


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi hoppas kunna bidra med fler perspektiv till den traditionella finansmarknaden för studenten. Vi hoppas att få ut en bättre affärsstrategi för egen del och i slutändan ökad kundnytta.

Ellen Thunberg
bottom of page