top of page

Amanda Paldeak Nilsson

iCore Solutions AB

Därför Matix?

Jag valde Matix då utbildningen ligger nära arbetslivet och kombineras med teori, med fokus på att testa och våga. Det var just detta som lockade mig till utbildningen. Att växa som individ tillsammans med 29 drivna klasskompisar och en kursledning som pushar en framåt. De tre modulerna berör ämnen som jag vill fokusera på i min karriär, därför var Matix självklart för mig.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas att Matix-året kommer pusha mig till mitt yttersta för att växa såväl personligt som professionellt. Detta med hjälp av verktyg och erfarenheter från det teoretiska, men även från partnerföretaget. Jag vill tro att jag kommer lämna utbildningen med mer vetskap om mig själv, vad jag kan bidra med på en framtida arbetsplats och vart jag vill i min karriär.

Amanda Paldeak Nilsson
LinkedIn_logo_initials.png

iCore Solutions AB

Varför Matix:

Vi ser Matix som en unik möjlighet för oss att samarbeta med akademin där vi får hjälp med att vrida och vända på viktiga stenar, samtidigt som vi får chansen att coacha och utveckla framtidens ledare.  


Vi har varit med tidigare, och vi har varit helnöjda med programmets upplägg och alla talangfulla studenter.  


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

För oss är innovation och ständig förnyelse avgörande. Som partnerföretag till Matix vet vi att vi får en rejäl väska med verktyg och kompetens för vårt bolags bästa som vi annars inte hade fått ta del av.  

Amanda Paldeak Nilsson
bottom of page