top of page

Alva Carlsson

Hellners & Jansson AB (HAJ AGENCY)

Därför Matix?

Framförallt fastnade jag för möjligheten att få kombinera både teori och praktik i utbildningen. Jag ser det som en bra och lärorik övergång mellan kandidatutbildningen och det “verkliga arbetslivet” med att få ha kvar en fot i den akademiska världen men samtidigt få komma ut på ett partnerföretag. Detta, tillsammans med intressanta kursmoduler, en engagerad kursledning och en stark klassgemenskap gjorde att Matix blev ett självklart val för mig!


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas på ett roligt och lärorikt år där jag kan utveckla mig på både ett personligt och professionellt plan. Dessutom får jag chansen att lära känna 29 andra studenter som jag ser fram emot att få dela och skapa nya erfarenheter med!

Alva Carlsson
LinkedIn_logo_initials.png

Hellners & Jansson AB (HAJ AGENCY)

Varför Matix:

För att vi känner att vi behöver hjälp med organisation och strategi framåt. Hur skall vi göra för att få en bättre organisation som kan gynna våra medarbetare men samtidigt ge oss möjligheten att ta ett steg till nästa nivå. 


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi hoppas få en student som vill hjälpa oss att ta nästa steg just inom strategi och organisation, och vem vet kanske är det inte det vi ska satsa på utan att vi får en annan analys av er studenter. Vi har också grundläggande stenar som vision och affärsplaner vi måste arbeta tillsammans för att ta fram. Vårt mål är att hitta en person som vill bli en del av vår organisation som kan hjälpa oss med detta steg både på kort och lång sikt.

Alva Carlsson
bottom of page