top of page

SITAB

Därför Matix:

Som litet företag ser vi det som en stor tillgång att få del av den energi och kunskap som Matix kan erbjuda. Av tidigare erfarenhet vet vi att den input studenten kommer med är både utmanande och spännande. För vår del är det just det vi behöver.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Att vår studentkonsult ska hjälpa ledningen driva tillväxt på kort och lång sikt. Att kunna identifiera vad och var vi är i våra processer.

SITAB

Isabelle Radtke

SITAB

Därför Matix:

Jag sökte till Matix för den otroliga möjligheten till att utvecklas både på ett personligt och professionellt plan! Det här är en utbildning som ger mig förutsättningarna att fördjupa mina kunskaper inom ledarskap, strategi och affärsutveckling och samtidigt tillsätta detta i praktiken hos ett partnerföretag. Jag tror att kombinationen mellan teori och praktik är den bästa vägen att gå för att bli redo inför arbetslivet.


Vad hoppas jag få ut av Matix:

Jag ser fram emot ett utvecklande och lärorikt år i samverkan med 29 andra engagerade och drivna studenter. Dessutom vill jag få ett självförtroende inför arbetslivet men framförallt skapa minnen och vänner för livet.

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page