top of page

Republiken Kommunikation AB

Varför Matix:

Ett utifrånperspektiv från insidan.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi ser framförallt fram emot att bli utmanade i hur vi jobbar och tänker. Vi är ett ungt företag med höga ambitioner, och att få in någon som hjälper oss se nya möjligheter att utvecklas ska bli superspännande.

Republiken Kommunikation AB

Josefin Elfinsson

Republiken Kommunikation AB

Därför Matix?

Redan under min gymnasietid så fick jag ett stort intresse för företagsekonomi. Det resulterade sedan i att jag studerade entreprenörskap och affärsutveckling på kandidatnivå. Men efter dem tre åren kände jag mig inte riktigt färdig och jag kände att jag ville lära mig mer om affärsutveckling. Därav kändes Matix som det självklara valet för mig. Inte nog med att man får studera ämnen såsom innovation, strategi och förändringsledning utan man får även omsätta dessa i partnerföretaget! Därför valde jag att söka Matix.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas och tror att jag kommer att utvecklas till att bli alltmer självsäker och modig ute i arbetslivet. Genom vara på uppdrag hos ett partnerföretag och hjälpa dem med sin utveckling så tror jag att man kommer inse att man kan mer än vad man tror och bli allt mer trygg i sig själv. Jag hoppas att jag kommer utmanas under året och göra en utvecklingsresa kunskapsmässigt såväl som personlighetsmässigt.

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page