top of page

Magilo AB

Därför Matix:

Vi har bra erfarenheter av att samverka med Matix, i kombination med en strategisk utmaning som vi tror passar perfekt för en vass Matix-student.  


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

En insats kring en konkret och viktig del i utmaningen att hitta fokus. Vi hoppas att en Matix-student kommer in med fräscha ögon och kan ge nya idéer och positiv energi för vår fortsatta utveckling. I tillägg vill vi samverka med Handelshögskolan och Matix generellt, för att få inblick i vad som diskuteras i klassrummet. Kan vara intressant forskning, aktiviteter hos andra partnerföretag osv.

Magilo AB

Amanda Alm

Magilo AB

Därför Matix?

Matix är en utbildning som ger möjlighet till utveckling i en professionell miljö som gynnar lärande. Utbildningen utmanar mig direkt att implementera teori i praktiken och utvecklas professionellt såväl som på ett personligt plan med stöttning från klasskamrater, kursledning och partnerföretaget. Som en del av Matix får jag dessutom lära av 29 andra studenter och ta del av deras erfarenheter och insikter på partnerföretagen vilket bidrar till att vidga mina perspektiv.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag ser fram emot ett intensivt men roligt år där min förhoppning är att jag vid årets slut ska känna att jag har utmanat mig själv och utvecklats personligt såväl som professionellt. Jag ser Matix som chans att lära, reflektera och praktisera, vilket jag hoppas kommer bidra till en bra övergång till arbetslivet.

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page