top of page

iCore Solutions AB

Därför Matix:

Vi ser Matix som en unik möjlighet för oss att samarbeta med akademin där vi får hjälp med att vrida och vända på viktiga stenar, samtidigt som vi får chansen att coacha och utveckla framtidens ledare.  


Vi har varit med tidigare, och vi har varit helnöjda med programmets upplägg och alla talangfulla studenter.  


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

För oss är innovation och ständig förnyelse avgörande. Som partnerföretag till Matix vet vi att vi får en rejäl väska med verktyg och kompetens för vårt bolags bästa som vi annars inte hade fått ta del av.  

iCore Solutions AB

Maja Högeryd

iCore Solutions AB

Därför Matix?

Matix är den perfekta och lyxiga kombon av att under ett år få testa sina vingar i ett företag samtidigt som du har all stöttning och pepp från en klass, kursledning och programmet i sig. En häftig utmaning som jag bara var tvungen att hoppa på!


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas att när jag lämnar Matix i slutet av året kan känna en större trygghet gällande mig själv och mina kompetenser. Jag hoppas också att jag fått en bättre överblick kring vilka mina styrkor är och hur jag kan bygga vidare på dem efter Matix-året. So far känns det väldigt lovande och har redan börjat väcka både tankar, mod och personlig utveckling!

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page