top of page

Fore Development AB

Varför Matix:

Vi har deltagit tidigare och även via systerbolag haft väldigt goda erfarenheter av Matix och studenterna. I den position vi befinner oss i så ser vi kan ha stor nytta av nya insikter och verktyg. Vi ser att både studenten och vi har mycket att lära av varandra.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

För Fore passar en Matix student helt perfekt in just nu då vi vill växa mer. Alla processer är formbara och det känns värdefullt att få in fräscha ögon från någon som kan se vår organisation från ett nytt perspektiv - att få lära oss av varandra!

Fore Development AB

Filip Kollarz

Fore Development AB

Därför Matix?

Jag valde att söka Matix främst på grund av två anledningar. Den första anledningen är att man kombinerar teori och praktik vilket jag verkligen har saknat under kandidaten. Att få samla arbetslivserfarenhet samtidigt som man pluggar är väldigt värdefullt. Den andra anledningen är på grund av den gemenskap som Matix bidrar med som jag hört väldigt gott om från tidigare Matix-studenter.


Vad jag hoppas få ut av Matix?

Efter mitt Matix-år hoppas jag att jag utvecklas både personligt och professionellt. Jag hoppas att jag kommer få nya perspektiv och kunskaper som kommer att hjälpa mig framöver. Jag ser fram emot att dela erfarenheter tillsammans med de andra matixarna och tror att det kommer att vara väldigt lärorikt. Efter Matix-året hoppas jag att mitt ledarskap utvecklats och att jag är redo att ta nya kliv ut i arbetslivet. Sedan hoppas jag såklart på ett extremt roligt år med de andra matixarna!

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page