top of page

Fore Development AB

Därför Matix:

Vi har via systerbolag haft väldigt goda erfarenheter av Matix och studenterna. I den position vi befinner oss i så ser vi kan ha stor nytta av nya insikter och verktyg. Vi ser att både studenten och vi har mycket att lära av varandra.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

För Fore passar en Matix student helt perfekt in just nu då vi både är relativt nystartade och växer. Alla processer är därmed formbara och det känns värdefullt att få in fräscha ögon från någon som kan se vår organisation från ett nytt perspektiv - att få lära oss av varandra!

Fore Development AB

Tova Mårtensson

Fore Development AB

Därför Matix?

Jag valde Matix för jag hade svårt att bestämma mig om det var fortsatta studier eller ut i arbetslivet som var rätt väg för mig att gå. I Matix får jag möjligheten till det bästa av båda världar med såväl teoretisk kunskap som praktisk erfarenhet av högsta nivå. Dessutom lockades jag av att flytta till en ny stad och lära känna nya människor, vilket klassgemenskapen verkligen bidrar till!


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Efter mitt Matix-år hoppas jag ha lärt mig massor om att driva bolag, både från våra moduler och genom mitt partnerföretag! Jag hoppas även kunna göra verklig skillnad i mitt partnerföretag och att bidra i det långsiktiga strategiarbetet. Såklart hoppas jag också på att ha väldigt roligt på vägen!

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page