top of page
  • Matix

Vi drog till fjällen!

16 personer, en stuga, en toalett, fem dagar. Så var förutsättningarna när halva klassen bestämde sig för att åka på skidsemester till Sälen. Visst var vi taggade men samtidigt fanns det en liten nervositet över att det skulle bli för trångt och många olika viljor. Men oj vad lätt det var att resa med andra Matixare! Som en person sa i slutet av veckan: ”det märks att vi alla är framtidens ledare”, och jag håller verkligen med. Alla tog ansvar och hjälpte till med det som behövdes under hela resan vilket verkligen kändes som teamwork från start till slut.


Trillade man i backen så fanns det alltid minst fem personer som frågade hur det hade gått och hjälpte till att hämta skidorna och stavar som hade åkt av i farten. Det är inte kul att göra en vurpa. Men att direkt få hjälp av inte en utan fem personer värmer lite extra i själen. Jag tycker att det visar hur hjälpsamma och uppmärksamma personer det är i klassen. En gång råkade vi faktiskt glömma Cattis i backen men som tur var så hittade hon tillbaka till oss!


Klassen består av många olika personligheter och bakgrunder. Det är just detta som skapar dynamiken för bra diskussioner och en god sammanhållning i klassen. Trots olikheterna har vi många likheter så som att vi alla exempelvis är väldigt drivna och stöttande. Att vi passar så bra ihop som klass är ingen slump utan kursledningen har gjort ett otroligt bra jobb i antagningsprocessen. Det jag själv läste inför att jag skulle ansöka till Matix stämmer väldigt bra in och ledde till att jag ansökte. Så för att summera det kort så tror jag framförallt att Matix passar dig som:


· Är driven och engagerad

· Vill ha en stark gemenskap i klassen

· Vågar att ta dig an nya utmaningar

· Vill omsätta teorin i praktiken och få delta i olika projekt ute på ett företag

· Är intresserad av strategi, innovation och förändringsledning

· Vill göra en personlig resa och lära dig mer om hur du fungerar och vad som är viktigt för just dig

· VILL HA ETT RIKTIGT ROLIGT OCH UTVECKLANDE ÅR!


Känner du igen dig så tveka inte att söka. Matix är verkligen utbildningen för dig som vill skapa nya starka relationer och testa sig fram i arbetslivet redan innan examen!


/Ebba Isacsson

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page