top of page
  • Admin

Premiärinlägg årskull 21/22 - Här är klassen!

Tjenare allihopa!


Som vi alla har längtat efter detta inlägg. Premiärinlägget för Matix årskullen 21/22!!

Under året kommer vi lägga upp flera blogginlägg där vi hoppas att ni läsare ska få en så bra bild både av oss som klass, men även för hela Matix. Det kommer diskuteras klassgemenskap, personliga reflektioner från oss i klassen och mycket mycket mer. Hoppas ni är lika taggade som vi är!!


För att ni läsare ska få lära känna oss som klass har vi alla 30 underbara individer skrivit en kort presentation av oss själva och vårt partnerföretag. Alla i klassen kommer från helt olika bakgrunder och befinner sig på unika företag, vilket gör det till den perfekta mixen! Presentationerna är även i ordning gentemot bilden som ni ser!


God jul och gott nytt år på er alla där hemma så hörs vi mer efter årsskiftet <3 //Matix 21/22

Shené Abdul, är 28 år och från Jönköping där jag även studerade Marketing Management på Jönköping University. Är under Matix-året på Weissenrieder & Co, ett företag som hjälper produktionsbolag effektivisera och ta bättre beslut inom kapitalallokering. Det jag gör på Weissenrieder & Co är att ta fram en marknadföringsstrategi som stödjer deras säljaktiviteter B2B.


Sebastian Kihlman, 22 år gammal och kommer från Halmstad. Läste min kandidat på Handelshögskolan i Göteborg med inriktning Industrial Management & Corporate Finance! Mitt partnerföretag heter Brinja. Brinja är ett Software as a Service (SaaS) bolag som bidrar till säkra, effektiva och hållbara byggarbetsplatser genom digitalisering och automation. Med hjälp av deras innovativa IoT-system skapar vi smarta byggarbetsplatser i likhet med smarta hem!


Kajsa Eriksson, 25 år från Sävedalen strax utanför Göteborg. Pluggat Samhällsvetenskapligt miljövetarprogram med inriktning uthålligt företagande på Handels i Göteborg. Mitt partnerföretag heter Densify och jobbar med förtätning genom att utveckla befintliga fastigheter.


Jessica Ahlström, 25 år

Är uppvuxen i Partille strax utanför Göteborg. Har tidigare läst Ekonomprogrammet med inriktning Företagsekonomi och Management på Handelshögskolan i Göteborg. Mitt partnerföretag heter Acumis Minds och är ett Teknikkonsultbolag som arbetar inom R&D - Research & Development.


Clara Varlet, 25 år. Född och uppvuxen i Göteborg. Läste min kandidat i företagsekonomi med inriktning på Event management på Högskolan i Borås. Mitt partnerföretag heter PrimeSafe och arbetar inom säkerhetsbranschen. De erbjuder bakgrundskontroller, utredningar, spaningar, incidentssupporter och utbildning inom droger, våld och hot.


Elise Gedda, 24 år. Born and raised i Stockholm! Innan Matix läste jag Internationell marknadsföring i Halmstad.

Mitt partnerföretag, pinDeliver, erbjuder en molnbaserad leveransplattform som effektiviserar och digitaliserar hela leveransprocessen.


Erik Florander, 25 år ifrån Göteborg. Läste kandidaten på Handelshögskolan i Göteborg med företagsekonomisk inriktning

Mitt partnerföretag heter Devotion Ventures och är ett investmentbolag som investerar i tidiga skeenden i techbolag.


Hjalmar Carlstein, 24 år från Trollhättan. Läste program i analytisk ekonomi på Handelshögskolan i Göteborg. Mitt partnerföretag är PS Partner och är ett rekryteringsbolag. De bistår andra företag i tillsättningen av chefer och specialister.


Ida Eriksen, 24 år från Stockholm. Har läst 3 år ekonomi på handelshögskolan i Göteborg innan Matix. Mitt partnerföretag Memab är din partner i klimat och energifrågor och arbetar med energieffektivisering i fastigheter.


Frida Carlstedt, 28 år. Född och uppvuxen i Stockholm. Före Matix har jag arbetat i Stockholm och innan dess pluggade jag på Linköpings universitet där jag läste företagsekonomi och HR-programmet . Jag är på Berge som är ett konsultbolag inom designbranschen. De nischar sig främst mot automotivesektorn, men har även andra uppdrag inom UX-design, visualisering och design.