top of page
  • Skribentens bildAdmin

Premiärinlägg årskull 21/22 - Här är klassen!

Tjenare allihopa!


Som vi alla har längtat efter detta inlägg. Premiärinlägget för Matix årskullen 21/22!!

Under året kommer vi lägga upp flera blogginlägg där vi hoppas att ni läsare ska få en så bra bild både av oss som klass, men även för hela Matix. Det kommer diskuteras klassgemenskap, personliga reflektioner från oss i klassen och mycket mycket mer. Hoppas ni är lika taggade som vi är!!


För att ni läsare ska få lära känna oss som klass har vi alla 30 underbara individer skrivit en kort presentation av oss själva och vårt partnerföretag. Alla i klassen kommer från helt olika bakgrunder och befinner sig på unika företag, vilket gör det till den perfekta mixen! Presentationerna är även i ordning gentemot bilden som ni ser!


God jul och gott nytt år på er alla där hemma så hörs vi mer efter årsskiftet <3 //Matix 21/22

Shené Abdul, är 28 år och från Jönköping där jag även studerade Marketing Management på Jönköping University. Är under Matix-året på Weissenrieder & Co, ett företag som hjälper produktionsbolag effektivisera och ta bättre beslut inom kapitalallokering. Det jag gör på Weissenrieder & Co är att ta fram en marknadföringsstrategi som stödjer deras säljaktiviteter B2B.


Sebastian Kihlman, 22 år gammal och kommer från Halmstad. Läste min kandidat på Handelshögskolan i Göteborg med inriktning Industrial Management & Corporate Finance! Mitt partnerföretag heter Brinja. Brinja är ett Software as a Service (SaaS) bolag som bidrar till säkra, effektiva och hållbara byggarbetsplatser genom digitalisering och automation. Med hjälp av deras innovativa IoT-system skapar vi smarta byggarbetsplatser i likhet med smarta hem!


Kajsa Eriksson, 25 år från Sävedalen strax utanför Göteborg. Pluggat Samhällsvetenskapligt miljövetarprogram med inriktning uthålligt företagande på Handels i Göteborg. Mitt partnerföretag heter Densify och jobbar med förtätning genom att utveckla befintliga fastigheter.


Jessica Ahlström, 25 år

Är uppvuxen i Partille strax utanför Göteborg. Har tidigare läst Ekonomprogrammet med inriktning Företagsekonomi och Management på Handelshögskolan i Göteborg. Mitt partnerföretag heter Acumis Minds och är ett Teknikkonsultbolag som arbetar inom R&D - Research & Development.


Clara Varlet, 25 år. Född och uppvuxen i Göteborg. Läste min kandidat i företagsekonomi med inriktning på Event management på Högskolan i Borås. Mitt partnerföretag heter PrimeSafe och arbetar inom säkerhetsbranschen. De erbjuder bakgrundskontroller, utredningar, spaningar, incidentssupporter och utbildning inom droger, våld och hot.


Elise Gedda, 24 år. Born and raised i Stockholm! Innan Matix läste jag Internationell marknadsföring i Halmstad.

Mitt partnerföretag, pinDeliver, erbjuder en molnbaserad leveransplattform som effektiviserar och digitaliserar hela leveransprocessen.


Erik Florander, 25 år ifrån Göteborg. Läste kandidaten på Handelshögskolan i Göteborg med företagsekonomisk inriktning

Mitt partnerföretag heter Devotion Ventures och är ett investmentbolag som investerar i tidiga skeenden i techbolag.


Hjalmar Carlstein, 24 år från Trollhättan. Läste program i analytisk ekonomi på Handelshögskolan i Göteborg. Mitt partnerföretag är PS Partner och är ett rekryteringsbolag. De bistår andra företag i tillsättningen av chefer och specialister.


Ida Eriksen, 24 år från Stockholm. Har läst 3 år ekonomi på handelshögskolan i Göteborg innan Matix. Mitt partnerföretag Memab är din partner i klimat och energifrågor och arbetar med energieffektivisering i fastigheter.


Frida Carlstedt, 28 år. Född och uppvuxen i Stockholm. Före Matix har jag arbetat i Stockholm och innan dess pluggade jag på Linköpings universitet där jag läste företagsekonomi och HR-programmet . Jag är på Berge som är ett konsultbolag inom designbranschen. De nischar sig främst mot automotivesektorn, men har även andra uppdrag inom UX-design, visualisering och design.


Adam Friberg, 22 år. Född och uppvuxen i GBG. Har tidigare läst ekonomprogrammet på handels i Göteborg med inriktning management. Mitt partnerföretag heter Salus mea och är ett SaaS företag som tillhandahåller mobila trygghetslarm.


Camilla Cervin, 26. Är född och uppvuxen i Göteborg! Läste tidigare Ekonomprogrammet på Handels här i Göteborg med inriktning företagsekonomi och management. Mitt partnerföretag heter Scionova och är ett IT-konsultbolag som jobbar med programmering av uppkopplade produkter!


Ida Augustsson, 24 år. Född och uppvuxen i Göteborg. Läste tidigare ekonomiprogrammet på Handels i Göteborg med inriktning företagsekonomi och Industrial and Financial Management. Mitt partnerföretag heter Eld & Vatten och jobbar med att brandtrygga byggnader genom passivt brandskydd


Nils Andersson, 24 år och kommer från Skara! Läste Sustainable Enterprise Development på Jönköping International Business School. Out of Home är ett grossistföretag som fungerar på ett annorlunda sätt gentemot övriga grossistföretag på så vis att de vill försöka att föra kunder och leverantörer närmare varandra, så som branschen fungerade för ca 15 år sedan. Out of Home fungerar som en plattform där kunder och leverantörer kan mötas, där schyssta och markandsmässiga priser tillsammans med full transparens är de viktigaste delarna.


Hugo Nyrell 24, Fina Laholm, Internationell Marknadsföring i Halmstad, Marine Taste - Producerar livsmedel utvunna av Sjöpung!


Johnny Strandberg, 26 år! Jag kommer från den lilla, men stolta, bygden Häggenås mitt bland de djupa norrländska skogarna.

Innan jag började läsa Matix läste jag Internationella marknadsföringsprogrammet på Halmstad Högskola. Mitt partnerföretag, Lagerhaus, jobbar med att sälja egendesignade heminredningsprodukter till konsumenter... Allt för att skapa den där lilla extra glädjen i hemmet och/eller livet!


Alfred Henriksson, 25 år, född i Kullavik, bor i gbg, läste ekonomi med kinesisk inriktning på Handelshögskolan i Gbg innan Matix, mitt partnerföretag är RCL holding. Familjeägt private equity bolag som investerar långsiktigt framförallt inom underhållning och pantbanker.


Ted Hansson, 23 år, son av Offerdals skogar och berg. Pluggade kandidaten på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Mitt partnerföretag Smartergy utvecklar framtidens AI-styrda energilager i elnäten. Detta för att möjliggöra en större andel förnybara energikällor och mer pålitlig eldistribution i en elektrifierad värld.


Miriam Alazar, 27 år gammal, från Göteborg.

Läste ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi- och verksamhetsstyrning på Örebro universitet. Mitt partnerföretag är Gröna gårdar som verkar inom livsmedelsbranschen. De säljer gräsbeteskött och ekologiska livsmedel med ambitionen att bidra till ett rikare ekosystem.


Cajsa Ljungberg, 24 år, uppvuxen i Tidaholm! Har tidigare pluggat Marketing Management på Jönköping International Business School. Mitt partnerföretag heter Zynka och dom är verksamma inom bygg-och fastighetsbranschen där som arbetar med att driva den digitala utvecklingen inom branschen.


Elin Nasenius Danielsson, 25 år från Köping.

Pluggat internationell marknadsföring på Mälardalens högskola. Mitt partnerföretag heter HH&P Executive Search. De är verksamma i rekryteringsbranschen där de fokuserar på just executive search. De förser bolag med insiktsdriven rekrytering och rådgivning gällande organisatorisk utveckling


Adrian Mellbin, 23 år. Född och uppvuxen i Göteborg. Har tidigare läst min kandidat inom ekonomi på handels i Göteborg. Mitt partnerföretag är Johan & John som är ett företag i e-commerce branschen. Vi tar fram och producerar produkter i sydost Asien för att sedan sälja dom på Amazon.


Filip Eklund, 23 år. Från Göteborg

Läste ekonomie kandidatprogrammet på Ekonomihögskolan i LundJag är på Piffl, en delningsplattform för sport och fritidsaktiviteter


Hugo Bluhme, 24 år. Från Stockholm. Läste ekonomiprogrammet i Uppsala inriktning FEK. Mitt partnerföretag är BioVentureHub som är en innovationshub för life science och medtech bolag.


Johanna Fellbrant, 25 år från Tibro. Läste min ekonomikandidat på Jönköping International Business School. Mitt partnerföretag är Tukan förlag, ett bokförlag med en utgivning inom allt ifrån barnböcker till skönlitteratur.


Adrian Couture, 25 år. Född och uppvuxen i Falkenberg (Även kallad för Svenska Rivieran). Har tidigare läst Ekonomprogrammet med inriktning Företagsekonomi och Corporate Sustainability på Handels i Göteborg. Jag gör min Matix-praktik på Bertling, vilket är ett företag inom speditionsbranschen som erbjuder logistiklösningar på en global nivå. Dessa logistiklösningar berör främst transport utav containers mellan olika länder.


Thea Hansson, 26 år. Född och uppvuxen i GBG. Läste min kandidat inom ekonomi på Handels, Göteborg. Mitt partnerföretag är 50-Femme. Ett rättvist och hållbart städbolag som strävar efter att förändra branschen till det bättre


Hampus Carlsson, 24 år. Kommer från Stora Levene, en ort som ligger ungefär 1 timma från Göteborg Läste tidigare Enterprising and Business Development på Linnéuniversitetet i Växjö. Mitt partnerföretag är C Survey som arbetar med inspektioner av säkerhetsutrustning på fartyg.


Alexandra Hultsbo, 22 år. Kommer från Hönö i Göteborgs norra skärgård. Innan Matix läste jag ekonomie kandidatprogrammet på handelshögskolan i Göteborg. Mitt partnerföretag är Oddwork, ett rekryterings- och employer branding företag som arbetar med att attrahera, rekrytera och behålla talanger


Kajsa Skotte, 25 år. Uppvuxen i Ljunghusen strax utanför Malmö. Läste ekonomiekandidat på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Är på AstraZeneca, globalt innovationsdrivet bolag som arbetar med forskning, utveckling och kommersialisering av läkemedel.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page