top of page

På Matix gör vi resan tillsammans!

Äntligen! Det var vad jag kände när jag kom i kontakt med Matix. En utbildning i management, entreprenörskap och personlig utveckling. Här får man lära sig precis det man behöver. Det är en ynnest att få gå på föreläsningar med fantastiska och kompetenta lärare för att lära sig verktyg och strategier som både utvecklar företag och oss själva. Att sedan få applicera och testa dessa i verkligheten på ett partnerföretag - det är det fräckaste med utbildningen. Här får vi erfarenheter spot-on.


Rabin Kianifar heter jag och är en kille som drivs av att utveckla. Genom att utmana och utveckla mig själv hoppas jag kunna bidra till att stärka andra människor och i förlängningen leda organisationer till nya höjder. Ambitionen att fördjupa mina kunskaper inom ledarskap, projektstyrning och strategi är det som ledde mig till Matix. Dag för dag ökar vi vår kreativa och innovativa förmåga, vi leder projekt och utvecklar företag. Vi tänjer på gränser och utmanar vår comfort zone. Allt i en intensiv takt.


Men hur kan vi egentligen accelerera vår tillväxt och uppnå en 90 graders inlärningskurva? - Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare. På Matix håller vi ihop och gör resan tillsammans.


Hjärter, ruter, spader och klöver - emotionell, organisatorisk, analytisk och holistisk. Under första veckorna på Matix delade vi upp oss utefter våra personligheter. Vi fann styrkor i våra olikheter och bildade tillsammans lärteam. Genom att ta vara på våra olika perspektiv lär vi oss av varandras kompetenser och arbetssätt. I dessa team löser vi case och tar oss an utmaningar från näringslivet under läsåret. Utöver lärteam arbetar vi tillsammans i affärsteam. I dessa grupper diskuterar vi våra individuella målsättningar och hjälper varandra att uppnå de resultat och visioner vi har. Både vad gäller det personliga planet samt på våra partnerföretag.


En eldsjäl och personligt bollplank - i par är vi matchade som Coaching Buddies. Vi coachar varandra i allt från att maximera vår leverans på företagsmöten till att finnas till som mentalt stöd under våra tuffa akademiska uppsatser. I vått och torrt ser vi till att dra upp smilbanden på varandra och ha det fantastiskt kul under vår tillväxtresa.


Är du också intresserad av att maximera din utveckling?


Väl mött,

Rabin Kianifar


AW och femkamp på Liseberg i början på terminen.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page