top of page

Om början på Matix & att komma in som reserv..

Beskedet om att jag hade kommit in på Matix blev något mer dramatiskt än vad jag hade kunnat föreställa mig när jag sökte till programmet. Jag hamnade som reserv efter andra urvalet och flyttade då till Umeå för att läsa ett masterprogram där. När jag fick telefonsamtalet om att jag fått en plats på Matix hade hunnit börja utbildningen i Umeå och var verkligen inte beredd på att få en plats men jag blev väldigt glad eftersom Matix hade varit mitt förstahandsval. Jag stod inför kvalet om det var värt det att flytta tillbaka till Göteborg efter att precis flyttat till Umeå

och att ordna allt det praktiska igen men jag beslutade mig för att flytta tillbaka till Göteborg och börja Matix vilket jag är väldigt tacksam för idag.


Det kan ofta kännas nervöst att börja något nytt och speciellt om man kommer in lite efter alla andra men jag kunde verkligen inte ha fått en bättre start på

Matix. Jag fick ett jättefint välkomnande av alla i klassen och av alla lärarna och blev överraskad av hur personligt och engagerat det kändes. Klassen på Matix hade redan efter en vecka hunnit skapa en jättebra stämning och en så pass bra gemenskap att de tillsammans fick mig att känna mig som en del av gruppen redan från början. Istället för att det var jobbigt att komma in sent på programmet

så kändes det bara roligt och detta tycker jag beskriver sammanhållningen

och stämningen i klassen på ett bra sätt. Det är mycket fokus på teambildning och att skapa en bra gemenskap i programmet och detta märktes redan i början av terminen och det blev extra tydligt för mig som kom in som reserv.


Det var allt för mig, stort lycka till för dig som ska söka till Matix!0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentit


bottom of page