top of page
  • Skribentens bildAdmin

Mina bästa minnen och erfarenheter från året

När pandemin har sköljt över oss och tvingat oss att rita om våran vardag blir det lätt att man tänker på de saker man går miste om. Visst, nog hade det varit roligare om jag hade fått träffa alla i klassrummet varje dag istället för att titta på alla morgonfrisyrer via zoom. Och nog hade det varit roligare att smita iväg på en AW en solig dag på en uteservering efter skolan istället för att skåla med alla digitalt. Men om Matix har lärt mig någonting är det att vara anpassningsbar är någonting positivt, att kunna förhålla sig till det som händer i omvärlden. Det tycker jag verkligen vi har gjort.


Jag har kommit in på ett tillväxtföretag där jag verkligen fått vara delaktig och fått ut mer än vad jag någonsin vågat drömma om. Ställer jag detta mot kandidatexamen så känns det verkligen inte som jag har gått i skolan det här året, snarare att jag varit ute i arbetslivet men samtidigt fått stöd och backning tre dagar i veckan från 35 personer (elever och lärare) som genuint vill hitta framgångsrika lösningar till alla utmaningar jag presenterat för dem. Att bolla idéer och reflektera är verkligen en erfarenhet jag kommer att ta med mig in i framtiden.


Det största privilegiet med att gå Matix för min del är att få ta del av det otroliga nätverk av drivna människor som söker sig hit. Med så mycket nutida och framtida kompetenser som finns i denna grupp vet jag att många kommer starta företag eller befinna sig högt upp i näringslivet. Det ser jag som ett nätverk som i framtiden kommer vara otroligt värdefullt för mig.


Detta upplägg att två dagar i veckan vara på ett partnerföretag är någonting som passar mig och har gett mig ovärderliga erfarenheter. Men de bästa erfarenheterna jag tar med mig från detta år är att just dela erfarenheter med andra. Det har varit väldigt roligt och utmanande att dela med sig och ta del av andras utmaningar och tillsammans hjälpas åt att driva saker framåt. Speciellt i en sådan kreativ och driven grupp som klassen är.


Om jag backar ifrån de erfarenheter jag tagit med mig och tänker på vilka minnen som kommer leva kvar finns det många. Till exempel när jag och mitt Lär-team åkte till Orust en helg och lagade mat, bastade, badade (iskallt) och dansade hela natten. Det var så otroligt roligt och en härlig paus i vardagen. Men när vi hyrde en campingstuga i början av året (Innan striktare restriktioner och vi alla åkte dit för en hejdundrans kick-off, det tar nog priset för mitt bästa minne för året./Eric


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page