top of page

Inlämning av första PM:et


Jag skulle först och främst vilja välkomna alla nytillkomna följare till bloggen, varmt välkomna ska ni vara till dagens avsnitt! Charlie heter jag som ockuperat bloggen för dagen. Som den typiskt duktiga talaren alltid brukar inleda med ”Jag är ingen bra talare, men….” tänkte jag blotta min okunskap i bloggvärlden och därmed bekänna färg i att detta är mitt livs första blogginlägg.


Den här veckan är speciell då vi befinner oss i slutstadiet av vår första stora individuella inlämning av PM. Det innebär att vi är lediga hela måndagen, tisdagen och onsdagen. Ja, alltså inte helt lediga… Utan vi ska ju såklart skriva våra PM…


Det är ändå gott att det finns många i klassen som driver fram härliga aktiviteter. I fredags hade vi en AW på NOBA och klockan blir 19.30 varpå vi blir hungriga och ringer runt till restauranger för att se om det finns möjlighet att ta emot ett gäng Matixare omgående på en spontan lönefredagskväll. Tyvärr inte – vilket landar i att vi delar upp oss, ett gäng sticker till Systembolaget för att inhandla dryck och det andra gänget sticker till pizzeria för att inhandla mat och vi ses hemma hos Matilda kl 20.00. Vilket gäng! Så snabbt det kan gå och denna AW:n fortsatte in på småtimmar till så sent som till 03 när det egentligen bara skulle vara en klassisk ”Jag tar bara en öl ikväll”-dag.


Idag är det onsdag och en bowlingturnering väntar, som våra trogna följare har läst är klassen uppdelad i sex lärteam och i denna turnering som Jonatan är arkitekten bakom kommer samtliga lärteam att spela en match per månad för att en vinnare ska koras till våren. Det är full fart på aktiviteter i klassen och det är många som är spontana och styr upp både sportaktiviteter, AW och lite allt möjligt.


Men innan man kan ha roligt behöver jobbet bli gjort, så nu behöver jag återgå till att skriva PM som ska lämnas in inom en vecka. I detta PM vill man ju bidra till ett värde till sitt partnerföretag samtidigt som man vill uppnå en rimligt hög akademisk nivå på arbetet. Just nu längtar jag tills måndag då det ska bli gott och lämna arbetet bakom sig och påbörja nästa kursmodul som handlar om Utforska vilket bland annat kommer innehålla:

  • Kunskapsutveckling: Strategisk affärsförnyelse, scenarioplanering, marknadsskapande.

  • Personlig utveckling: Växa genom utmaningar, YesPerformance 1 & 2.

  • Affärsutveckling: Värdeerbjudande, målanalys, strategiska vägval.


Allt gott!!


//Charlie

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page