top of page

Första dagen och det allra första mötet med partnerföretaget!

Det är måndag den 30 september, 2019. Klockan slår precis 07:55 och jag hittar till slut fram till Gothia Park Academy där kontoret finns i nära anslutning till BK Häckens fotbollsplaner.


Jag ringer på dörrklockan och hör hur dörren klickar till. Jag möts av ett varmt välkomnande från Jonas & Lena. De tar mig på en rundtur, där får jag hälsa på alla trevliga kollegor från både Gothia Cup och BK Häcken. Sen bär vi av mot innan nedervåningen. Där hänger alla fotbollsspelare, det är talangspelare och etablerade a-lagsspelarna som ännu inte har kommit för att köra sitt första träningspass. Jag får även hälsa på tränare, sportchef, klubbchef och andra viktiga människor inom BK Häcken. Det är gym, omklädningsrum, spelanalysrum, traditionella kontorsrum och en lounge med massa sköna fåtöljer.


På övervåningen har de precis gjort om, köpt nya kontorsmöbler och tilldelat platser. Där har även jag räknats in i ekvationen, jag installerar mig på min kontorsplats. Innan vi gemensamt går mot köket.


Det väntas frukost och två härliga kvinnor hälsar mig glatt välkommen. Det är kockarna. Vi i Gothia Cup gänget plockar på oss från det härliga frukostbordet för att sedan gå in och köra ett klassiskt måndagsmöte. Resterande tid på dagen gick åt att observera och prata med kollegor för att skapa en sorts uppfattning om dessa människor som jag kommer spendera varje torsdag och fredag med under matix-året.Som tidigare fotbollsspelare kunde jag ganska snabbt identifiera den teamkänsla som jag har stött på många gånger under mina fotbollsspelande år, det både skämtas och skrattas i kombination med fokus på att göra sina arbetsuppgifter.

Det är högt i tak och chefernas kontorsdörrar står alltid öppna för frågor och funderingar.


Tiden slår 16:30 och den första arbetsdagen närmar sig sitt slut, jag får skjuts ihop med andra kollegor till busshållplatsen och bussresan hem bestod av ett konstant reflekterande över dagen. Alla intryck, kontoret, kollegorna, samtalen samt frukosten och maten som de bjuder på varje dag. Jag kände att i det här teamet, kommer jag trivas, jag ser redan fram emot nästa träning. Ursäkta, arbetsdag!


Allt gott så länge,

Lucas

1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 коментар


Jätteroligt att läsa din blogg, om du har ett intresse för aktier och sparande och vill skriva för oss skulle vi gärna uppskatta din typ av journalistik.

Вподобати
bottom of page