Substly & Matix 2021-03-24.png

24/3 Matix Event// Digitalt 

Webinar för företag 24 mars kl. 11-12

Välkommen till ett Webinar med Partnerföretaget Substly och Matix, på temat “Lyckad abonnemangs- och användarhantering i företag”.

 

Utmaningen med att hitta bra sätt att hantera appar, digitala abonnemangstjänster och alla användare gäller idag även i mindre organisationer. Användandet har ökat explosionsartat de senaste åren och det finns inget som tyder på att den utvecklingen kommer att stanna av.

 

På webinaret diskuteras hur Substly:s tjänster kan förenkla hanteringen och hjälpa företag att spara både tid, pengar och en del frustration. Genom att dela med oss av de utmaningar som Robert Orbelin på Matix upplevt, och hur han för första gången lyckades skapa sig en helhetsbild och vad det ledde till, så hoppas vi kunna ge insyn till att överväga om ni är i behov av ett systemstöd såsom Substly:s.

 

“Som en liten organisation tror du att du har koll på dessa saker. Substly visade oss på Matix att så inte var fallet”. Robert Orbelin.

 

Webinaret är för dig som är:

- Verksam i ett litet eller medelstort företag.

- Nyfiken på om det är värt att införa systemstöd för att följa upp prenumerationsbaserade tjänster och användare.

- Vill få konkreta tips på hur man bäst går tillväga för att införa det.

När: 24:e mars klockan 11:00-12:00

Var: Zoom - Anmälningslänk

Klicka på bilden ovan, eller Matix logotyp till höger.  

Matix_Symbol_POS_Fylld(gul bakgrund till

Klicka på Matix Logotyp för att komma till anmälningssidan.

Bli Partnerföretag

Delta som Partnerföretag// Anmäl intresse/Boka företagsbesök

Anmäl intresse att delta som Partnerföretag. 

Matix pågår mellan september och juni varje år. Nu är det hög tid för företag att anmäla intresse för att delta som Partnerföretag mellan september 2021 och juni 2022.

 

Att delta som Partnerföretag till Matix är en spännande resa som sällan är förutsägbar. Under året kommer ni få en mängd perspektiv på er verksamhet och förutsättningar i organisation och affär.

 

Fokus under året ligger på att skapa möjligheter för nya perspektiv, analysera förutsättningar och ge utrymme för reflektion. Med en Matix-student på plats sker en genomlysning av er affärsmodell, en strategisk utmaning identifieras och en modell för förändringsledning arbetas fram. Parallellt kan olika undersökningar ske och ni har ett gyllene tillfälle att testa idéer på en yngre generation som med fräscha ögon ser både på er som jobbar i företaget och på er organisation.

 

Klicka på Matix logotyp här bredvid eller bilden ovan för att få veta mer om att bli partnerföretag och anmäla intresse. 

Registrering till Master Day

Klicka på logotypen för att läsa mer om att delta som Partnerföretag och anmäla intresse.

Inga fler event just nu//

Fler event kommer längre fram 

Håll utkik efter fler event från Matix

 

Matix_Symbol_POS_Fylld(gul bakgrund till

Åter till På gång i Matix!

Matix är en upplevelsebaserad magisterutbildning inom management och entreprenörskap där 30 studenter matchas med 30 företag varje år. Två dagar per vecka spenderar studenterna i våra partnerföretag där de applicerar kunskap de lär sig i skolan direkt i skarpt läge.

Postadress: Matix, Box 610, 405 30 Göteborg // Besöksadress: Vasagatan 1, 405 30 Göteborg

E-post: matix(a)handels.gu.se // Telefon: 031 - 786 10 00 (vxl)

Sidansvarig: Robert Orbelin

Matix logotyp