top of page
421A9340.jpg

Välkommen till
Matix Match-Plattform. 

Match-guidé för företag

Länk från meny

Boka tid för

Match-intervju

Säkra plats för Match-intervju.

 

För att matchas med en av våra studenter behöver ni delta i match-intervju. Desto tidigare ni bokar, desto större chans att välja bland lediga tider. Du bokar in samtliga de personer som ska delta från företaget på en för-eller eftermiddag den 8-15/9.

1

Behöver du hjälp?
Se video: Boka tid för Match-intervju (2,10 min).

Företagspresentation inför Match-intervju

Företagspresentation -
Vägen till bra matchningar!

 

Syftet med Match-intervjuer är att matcha studenter och företag som passar bra ihop för att genomföra Matix ihop. För att intervjuerna ska bli så bra som möjligt behöver vi läsa på om er och ert företag.

När du klickar på knappen registrerar du först ett konto på vårt intranät och sedan fyller du i ett formulär som sparas automatiskt. Du kan återkomma till formuläret för att fortsätta eller ändra. Dina senaste uppgifter sparas alltid.

3

Behöver du hjälp?
Se video: Fyll i Företagsformulär (13,25 min)

Signera Partnerskaps-avsikt

Signera partneravsikt


När du bokat tid för intervju är det dags att signera en avsiktsförklaring. Klicka på knappen för att digitalt signera partneravsikt.

När du klickat på knappen begär du en kod till din e-mail Det kan ta en stund innan koden mailas. Får du ingen kod så klicka på skicka igen.

2

Behöver du hjälp?
Se video: Signera Partneravsikt (6,45 min).

Om Match-intervju och därefter

Match-intervjuer & därefter.

 

En halvdag mellan den 8-15 september deltar ni i Match-intervjuer. Med hjälp av de företagsbesök vi genomfört och den fakta vi fått skapar intervjuerna de sista avgörande stegen till att matcha de studenter och företag vi uppfattar har bäst chans till givande utbyte. 

 

Klicka på knappen för att läsa mer om intervjudagen och hela matchprocessen.

4

Här kan du även ladda ned detaljerad information om de fyra stegen på denna sida- det vi kallar Matix Match-Plattform. 

Om Matchprocessen

PARTNERFÖRETAG

Om Partnerskap med Matix och Handelshögskolan
Personlig utveckling

När en organisation och personerna i den möts i en gemensam riktning, kan lärande och utveckling ta fart. Partnerskapet med Matix är ett utbyte för studenter och företag att hitta dit.

Kunskapsutveckling
Affärsutveckling

Årshjul för Partner- företag

Året med Matix följer av vår metodik och peda-gogik med fyra analysuppdrag. Vi kallar det årshjul eller 'Matix Road Map' och är det program ni deltar i som Partnerföretag. Redan när vi berättade om Matix gick vi igenom årshjulet och de analyser studenterna genomför i ert företag. När vi inleder samarbetet går vi igenom Matix Road Map på nytt. 

Ladda gärna ner en detaljerad Road Map över Matix-året genom att klicka på knappen.

   

bottom of page