top of page

William Nilsson

Out of Home AB

Därför Matix?

Det är många som valde Matix för att det är blandning av det praktiska med det teoretiska, och jag är inte mer unik. Efter att ha studerat i tre år kände jag mig inte helt redo för arbetslivet än, men visste inte heller vad jag ville fortsätta studera inom. Matix blev en perfekt mix av de båda. Att det sedan visade sig innehålla teoretiska områden och ett tankesätt som stämmer överens med mig var bara ett plus.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Under mitt Matix-år hoppas jag kunna ta så mycket lärdom som möjligt från både kursledningen, men också mitt partnerföretag. Jag har fått den här chansen nu och tänker utnyttja den till fullo. Förhoppningsvis kommer den leda mig utanför min comfort zone och hjälpa mig i att förstå hur den faktiska implementationen av innovativa lösningar och strategier faktiskt bör genomföras. Att man får göra allt detta tillsammans med ett gott gäng gör ju inte saken värre!

William Nilsson
LinkedIn_logo_initials.png

Out of Home AB

Därför Matix:

Ett unikt program som i lika delar hjälper företag och student att utvecklas smart genom praktik. I ett bolag som vårt har vi alltid saker vi borde fokusera på men inte hinner. Det är ett utmärkt läromoment och samtidigt stor hjälp att analysera och fokusera på olika områden.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Nya ögon på vår verksamhet som kan fånga upp våra dumheter. Samtidigt en driven student som vi kan lära upp i allt som har med e-handel att göra. Vårt mål är att vara det bästa partnerföretaget 2022/2023.

William Nilsson
bottom of page