top of page

Viktor Gustafsson

Power House AB och Power Tech Sweden AB

Därför Matix?

Jag valde Matix eftersom det erbjuder unika utvecklingsmöjligheter. Att få chansen att kombinera en teoretisk utbildning med en praktisk verklighet kändes helt rätt, och något jag saknat under tidigare studier. Att dessutom få göra det tillsammans med 29 andra drivna studenter gjorde bara valet mer självklart. Programmet lägger även stort fokus på utveckling, framför allt genom att utmana sig själv och testa sina gränser. Ett fokus som stämmer överens med hur jag vill utvecklas. En bra matchning helt enkelt!


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas att Matix ger mig värdefulla erfarenheter genom den praktiska tillämpningen. Jag hoppas också få med mig värdefull kunskap inom innovation, strategi och förändringsledning, som kan hjälpa mig på vägen mot mina karriärmässiga mål. Jag ser fram emot ett väldigt spännande, lärorikt och utvecklande år, för att därefter vara redo för att tackla arbetslivets utmaningar!

Viktor Gustafsson
LinkedIn_logo_initials.png

Power House AB och Power Tech Sweden AB

Därför Matix:

Vi tror att vi har mycket att erbjuda en student som vill vara med och bidra till att få ett företag att organisera och effektivisera sig i en tillväxtfas och samtidigt utveckla sig själv i att tänka och analyser då vi som bolag är mycket öppna för att ta emot idéer, tankar och förslag på förbättringsåtgärder. Vi välkomnar en person som vill ta för sig och som inte räds att komma med idéer och bli en del av det vi gör. Då vi ser ett behov som företag  tror vi på idéen att låta en student komma in i verksamheten som kan se saker på ett nytt eller annorlunda sätt och bidra till utveckling. 


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi hoppas på att få ett år med nya idéer, ny kunskap och inspiration samt att vi som företag får bidra till att en student får komma ut i verksamheten och applicera sina kunskaper på ett företag och skaffa sig ovärderliga erfarenheter. 

Viktor Gustafsson
bottom of page