top of page

Oskar Hilmersson

Go North Group AB

Därför Matix?

Jag valde att söka till Matix eftersom jag kände att jag inte var färdig med plugget men att jag inte ville studera en vanlig masterutbildning. På Matix får jag istället kombinera teori och praktik samtidigt som stort fokus ligger på personliga utveckling. En annan stor del av utbildningen är klassdynamiken, alla som söker till Matix är väldigt lika men samtidigt olika eftersom alla har olika bakgrunder. Detta skapar även i sig en miljö av drivna personer där man får chansen att kunna ta del av varandras erfarenheter och tankar vilket är väldigt lärorikt.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas kunna få ut så mycket som möjligt av detta året hos Matix. Jag vill skapa mig en ännu bredare kompetens inom affärsutveckling både när det kommer till teori men sen att kunna applicera detta hos mitt partnerföretag.

Oskar Hilmersson
LinkedIn_logo_initials.png

Go North Group AB

Därför Matix:

Go North är en av Europas snabbast växande startups. Som företag passar vi en Matix-student helt perfekt, eftersom vi både är relativt nystartade och i en galen expansionstakt. Vi drivs av människor och ett perspektiv från en Matix-student ser vi som verkligen värdefullt. Vi har "real-life" projekt där man snabbt kommer in i gänget och blir en del av Go Norths utveckling. 


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi vet att detta är ett vinnande koncept eftersom vår grundare och VD själv har gått utbildningen samt att vår förra Matix-student blev anställd innan utbildningens slut. Vi som bolag får ut mycket av studenten och vi ger ett värdefullt år till studenten tillsammans med en galen resa.

Oskar Hilmersson
bottom of page