top of page

Hanna Gärdhagen

Fiwe Systems & Consulting AB

Därför Matix?

För att få en brygga in i arbetslivet och den unika möjligheten att kombinera teori och praktik. Jag ville också ta chansen att upptäcka nya branscher och positioner där jag får bidra med nya perspektiv och ständigt utmanas med klassen och kursledningen som stöttning. Jag lockades också av programmets öppenhet att tillsammans med partnerföretaget själv få hitta ett fokus och samtidigt få lära mig av 29 andra studenter och bolag.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Mitt främsta mål med Matix är att hitta min väg framåt i karriären och utvecklas maximalt både på ett professionellt och privat plan. Jag hoppas på ett spännande och utvecklande år med en härlig gemenskap i klassen där vi både stöttar och utmanar varandra. Och såklart massor av roliga erfarenheter och vänner för livet!

Hanna Gärdhagen
LinkedIn_logo_initials.png

Fiwe Systems & Consulting AB

Därför Matix:

Vi ser detta som en unik möjlighet att belysa viktiga områden för vårt företags framtida utveckling. Mötet mellan vår kunskap och erfarenhet med nya metoder och synsätt borgar för stora framsteg för båda parter. Vi ser fram mot ett spännande och givande år tillsammans!


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi hoppas kunna erhålla fördjupade insikter inom ett eller flera områden vilket ligger till grund för förändringar med direkt påverkan på företagets utveckling. 

Hanna Gärdhagen
bottom of page