top of page

Emma Wergeland

ETP Kraftelektronik AB

Därför Matix?

Jag fastnade för Matix tack vare utbildningens verklighetsnära arbetssätt, där studenter får möjlighet att applicera teori direkt i ett företag. Vidare så är utbildningens fokus på personlig utveckling något som jag värderar högt. Att dessutom få vara en del av en klass med drivna studenter och en engagerad kursledning var ett stort plus för mig.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag ser fram emot ett väldigt roligt år där jag får utmanas och utvecklas på både ett personligt och professionellt plan.Efter året hoppas jag på att jag fått förståelse för vilken del av affärsutveckling som intresserar mig mest och att jag utökat min kompetens inom innovation, strategi och förändringsledning. Att jobba med ett företag som befinner sig i en tillväxtfas hoppas jag kan generera i spännande och viktiga erfarenheter.

Emma Wergeland
LinkedIn_logo_initials.png

ETP Kraftelektronik AB

Därför Matix:

Vi har haft en Matix-student tidigare som gav oss nya infallsvinklar hur vi kan utveckla företaget. Vi är nu inne i en ny expansiv tillväxtfas och har behov av en nyfiken drivande student med fräscha ögon som kan ge oss nytt perspektiv och kunskap. 


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi hoppas få in en person som får daglig inspiration, kunskap och verktyg från skolan om hur vi kan arbeta och utvecklas som företag. 

Emma Wergeland
bottom of page