top of page

Carolina Linde

Nexer Infrastructure AB

Därför Matix?

För mig var Matix ett självklart val då jag under mina tre år på kandidaten saknat kopplingen mellan teori och praktik. Jag hade bara hört gott om utbildningen och fått ett väldigt bra intryck av upplägget där jag som student får utmanas och utvecklas med hjälp av de olika modulerna innovation, strategi och förändringsledning. Matix stod helt enkelt ut i mängden!


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas på en personlig utveckling där jag vågar ta för mig inför nästa kliv ut i arbetslivet. Att kunna tro på de kunskaper jag besitter och den unika erfarenheten man får vara med om under det här utbildningsåret. Även att få skapa ett stort nätverk och vänner för livet.


Carolina Linde
LinkedIn_logo_initials.png

Nexer Infrastructure AB

Därför Matix

För oss på Nexer är det viktigt att satsa på framtidens talanger och vi tycker att inriktningen på Matix passar oss bra! Att de har fokus på framtidens ledare och att vi får möjlighet att under ett helt år belysa viktiga och intressanta ämnen som kommer att generera nya insikter. Vi vill utmanas och lära oss av kommande generationens ledare.


Vad vi hoppas få ut av samverkan med Matix

Vi hoppas på ett givande och ömsesidigt samarbete där vi är övertygade om att båda parter kommer att få med sig nya lärdomar och insikter som är värdefulla för fortsatt utveckling för både individ och verksamhet. Expect a better tomorrow ihop!

Carolina Linde
bottom of page