top of page

Andrea Axelsson

Oddwork AB

Därför Matix?

Möjligheten att få omvandla teoretisk utbildning till praktik i partnerföretaget. Den perfekta möjligheten att se hur arbetslivet fungerar, få handledning och se vad som är det som intresserar mig mest. Ett stort plus i kanten är den fina sammanhållningen och samarbetet inom klassen som tar en till en ännu högre nivå.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Först och främst utveckling rent teoretiskt från Matix inom management, ledarskap, innovation och affärsutveckling. Jag hoppas utöver det få lära mig mer om mig själv och hur jag fungerar ute i jobbsammanhang. Att om ett år se den utvecklingen jag har gjort både från lärande, men också min personliga utvecklingen efter årets alla utmaningar.

Andrea Axelsson
LinkedIn_logo_initials.png

Oddwork AB

Därför Matix:

Vi valde att vara med Matix igen för att kunna driva små som stora förändringsprojekt, den längre praktiken och två dagar per vecka är ett bra upplägg som i kombination med talangfulla Matix-studenter blir en väldigt bra kombo. Det är även en möjlighet för oss att erbjuda en utvecklande praktikplats och bidra till den individuella utvecklingen.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Med Matix kan vi genomföra ytterligare förändringsprojekt - från operativa till strategiska ämnen - som behöver drivas över en längre tid för att få effekt. Vi ser även fram emot att delta på partneraktiviteter och dela kunskap tillsammans.

Andrea Axelsson
bottom of page