top of page

Aida Komic

Muli Collection

Därför Matix?

När jag började studera på universitet insåg jag ganska snart att det var ”något som saknades”. När jag för första gången fick höra om Matix förstod jag vad som hade saknats. På Matix får jag möjligheten att omsätta teorier i praktiken, utmanas och växa på ett personligt plan. Stöttas av andra drivna studenter och arbeta med en kompetent kursledning. Matix är en perfekt brygga mellan det akademiska och mitt framtida arbetsliv!


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas på ett lärorikt år fyllt med utmaningar och utveckling samt att jag lämnar Matix med mer självkännedom avseende vad jag kan bidra med på en framtida arbetsplats. Givetvis hoppas jag även på ett roligt och händelserikt år med resterande Matixare!

Aida Komic
LinkedIn_logo_initials.png

Muli Collection

Därför Matix:

Då en av företagets grundare är en tidigare Matix-student är vi väl medvetna om kvalitén på utbildningen och vilka möjligheter den skapar. Vi tror starkt på konceptet och ser fram emot ett spännande utbyte. 


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi tror på ett lärorikt år där vi får stöd i att fortsätta vår tillväxtresa. Vi hoppas på att bli utmanande inom områden där vi inte känner oss så bekväma, att berikas med nya tankar och idéer samt att såklart ha otroligt kul! 

Aida Komic
bottom of page