top of page

Zitac Consulting AB

Därför Matix:

Då vi är mitt i en tillväxtresa samt förändringsresa behöver vi få med allas vinklar på hur vi kan på ett hållbart sätt växa oss större och stärka Zitacs varumärke på marknaden. Att få in nya ögon med ett annat tankesätt kan utmana våra idéer och tankar. Med redan två tidigare Matix-studenter arbetande hos oss tror vi att ett samarbete med Matix är en perfekt balans mellan kreativa idéer och förankring i forskning. 


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi hoppas vårt samarbete kommer skapa nya dialoger internt som stöttar vår förändringsresa framåt. Vi är ett lyhört företag som gärna experimenterar och testar oss fram för att se vad som fungerar. Vi hoppas på att bli utmanade i våra strategier och att vår Matix-student vågar testa sina idéer och utmana Zitac. 

Zitac Consulting AB

Anna Isacson

Zitac Consulting AB

Därför Matix:

Jag valde att söka Matix då jag såg det som den perfekta övergången mellan studier och arbetsliv, här får jag stå kvar med en fot i skolan och samtidigt ta ett steg ut i arbetslivet. Det känns som en unik möjlighet att få komma in i ett företag och arbeta nära dem som sitter strategiska positioner. Jag lockades också mycket av fokuset på personlig utveckling, det är viktigt och spännande!


Vad hoppas jag få ut av Matix:

Under detta året hoppas jag på att samla på mig massa kunskap och utbyta erfarenheter med både klasskompisar och kollegor på Zitac. Med det i ryggen hoppas jag sedan på att gå ut i arbetslivet inspirerad, motiverad och med trygghet i vad jag kan bidra med. Stor bonus är alla goa kompisar!

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page