top of page

Weissenrieder & Co AB

Därför Matix:

Vi på Weissenrieder & Co behöver framåt, liksom tidigare år, utvecklas och förändras för att vara i fas med vår omvärld. Nu behöver vi nå ut med vår nyfunna kunskap till existerande samt nya kunder på en omdefinierad marknad. Matix-programmets utbildningsmoduler agerar komplement för de kompetenser vi för närvarande saknar. Samtidigt kan vi bidra med en utvecklande arbetsmiljö som förhoppningsvis hjälper Matix-studenten ta sig dit den vill professionellt och personligen. 


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Ett gott samarbete där utbyte ligger i fokus. Genom god kommunikation hjälper vi varandra ta tag i det som är viktigast för båda parter. I slutet av året hoppas vi att båda parter känner att arbetet vi lagt ner har gett värdefulla insikter för framtiden.

Weissenrieder & Co AB

Elsa Wedebrand

Weissenrieder & Co AB

Därför Matix?

Jag såg en möjlighet till att kunna utvecklas på både ett personligt och professionellt plan men även en chans till att omvandla den teoretiska utbildningen i praktiken. Att få komma ut på ett företag ger oss studenter chansen att våga tro på oss själva och ta sig an obekvämligheter. Jag tyckte också att Matix kursinnehåll kändes väldigt spännande och såg det som en möjlighet att kunna fördjupa mig mer inom dessa. Jag drivs också av att utmana mig själv och därför kändes Matix som det perfekta tillfället för att göra detta.


Vad hoppas jag på att få ut av Matix?
Jag hoppas att efter detta året kommer jag ha gjort framsteg i min personliga utveckling genom att få en bättre tillit till mina egna förmågor. Jag hoppas också att jag kommer våga ta mig an och hantera stora utmaningar inför arbetslivet. Jag ser framemot ett spännande, lärorikt och roligt år tillsammans med 29 andra taggade och drivna studenter!

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page