top of page

WeAudit AB

Därför Matix:

Vi kommer revolutionera revisionen med hjälp av Matix.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Genom Matix kommer vi förhoppningsvis kunna utveckla både oss själva och studenten. Genom Matix kommer vi få tillgång till de senaste teorierna inom management som vi med hjälp av studenten kommer att kunna implementera på vårt bolag. Förhoppningsvis kommer det leda till nya infallsvinklar och tankebanor och riva gamla sanningar som både vi själva och branschen har.

WeAudit AB

Sofia Tennek

WeAudit AB

Varför Matix?

Jag föll för Matix så fort jag fick förståelsen för hur värdefull utbildningen varit för tidigare Matix-studenter. Att tillsammans med 29 andra studenter få möjligheten att utmanas på ett professionellt plan såväl som privat, fångade mitt intresse. Ytterligare en anledning varför Matix var ett givet val för mig, är kombinationen av praktisk erfarenhet och teoretisk förankring, som jag saknat i min tidigare utbildning. Dessutom är gemenskap och sociala sammanhang viktigt för mig, och även här kändes Matix givet.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Jag hoppas skapa en stadigare grund för mig själv samt ett starkare självförtroende i min yrkesmässiga roll. Jag ser fram emot att prova olika arbetsuppgifter på mitt partnerföretag WeAudit, och jag hoppas få utforska mina gränser samt fortsätta min resa inom personlig utveckling.

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page