top of page

Saveabl

Därför Matix:

För ett bolag som föddes på Handels ur nyfikenhet och nytänkande så är Matix-samarbetet det självklara valet för att kunna fortsätta tänka nytt, fortsätta överraska och fortsätta utveckla branschen.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi hoppas hitta en student som vågar tänka nytt, som vågar utmana och som är engagerad i uppdraget och vår mission.

Saveabl

Louise Forsby

Saveabl

Därför Matix?

Att söka till Matix var ett självklart val för mig, kombinationen mellan teori och praktik tillsammans med personlig utveckling, den fantastiska klassammanhållningen och den professionella kursledningen anser jag är en unik chans till utveckling och lärande. Jag var osäker på om jag ville fortsätta plugga eller ge mig ut i arbetslivet efter kandidaten och eftersom Matix ger mig båda delarna passade det perfekt! Att samtidigt få dela året tillsammans med 29 andra drivna studenter och lära av och utmana varandra är väldigt givande, och framförallt otroligt kul!


Vad jag hoppas få ut av Matix?

Jag hoppas att jag efter Matix-året kommer ta mig an utmaningar med nya perspektiv och synsätt. Att jag vågar utmana mig själv under året och utvecklas både på ett kunskaps- och personlighetsmässigt plan, samtidigt som jag samlar på mig massor av nya erfarenheter och verktyg. Sist men inte minst ser jag fram emot ett väldigt roligt och spännande år!

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page