top of page

Cactus Rail AB

Därför Matix:

Vi hinner inte med att göra verklighet av alla våra möjligheter och därför behöver vi samarbeta med en av studenterna i Matix! För oss är det viktigt att hela tiden utmana gamla sanningar. Att ligga i framkant, att vara snabbare och att vara mer lyhörda är viktiga särskiljningsfaktorer. För oss är därför Matix en naturlig möjliggörare.


Vad vi hoppas få ut av vårt samarbete med Matix:

Vi ser framemot en massa energi och att bli utmanande i ett skede där vi tar fart. Vi erbjuder i högsta grad en tillväxtresa på "riktigt" i en meningsfull bransch för fler gröna transporter.

Cactus Rail AB

David Bergmar

Cactus Rail AB

Därför Matix?

Jag valde att börja plugga Matix för att jag ser det som en unik möjlighet att utvecklas, på ett professionellt såväl som personligt plan. Att få matchas med ett partnerföretag där mina erfarenheter och det jag lär mig i skolan kan utvecklas ute på ett företag, detta med stöd från klasskamrater och kursledningen.


Vad hoppas jag få ut av Matix?

Med Matix vill jag få med mig mycket nya kunskaper och erfarenheter. Jag vill få praktisera dessa erfarenheter och utveckla nya perspektiv och tankesätt och bidra till mitt partnerföretag på ett värdefullt sätt.

LinkedIn_logo_initials.png
bottom of page