MATIX - möjligheten till mer än en examen

En sak som slog mig häromdagen är att det är mindre än 3 månader kvar på det här Matix-året! Helt galet! De här kommande månaderna ska jag se till att ta vara på allt och alla i Matix extra mycket. Vi är redan duktiga på att umgås på fritiden med lärteams-häng, födelsedagskalas och överrasknings-firande. Och i april drar vi på klassresa till Warszawa, så kul! Dessutom är ju våren på ingång så jag hoppas på mycket parkhäng, grillkvällar, kubbturnering med mera.

Men att våren snart är här innebär även att en ny rekryteringsperiod till Matix  sätter igång och till det behövs 30 nya härliga, sprudlande och nyfikna Matixare. Vi gör allt vi kan för att synas och höras runt om i landet och bland annat besöker vi många mässor. För min egen del upptäckte jag Matix just under en mässa när jag studerade vid handelshögskolan i Jönköping. Idag är jag så extremt glad och tacksam över att jag stannade till vid Matixs monter förra året och tog den där broschyren med information om denna fantastiska ettåriga master. Därför kände jag mig mer än manad när det var dags för årets mässa i Jönköping med möjlighet att få andra studenter att göra det bra valet att ansöka till Matix.

Det var en superrolig dag med en härlig stämning på mässan och ett gött gäng från klassen som tillsammans representerade Matix. Det var väldigt många studenter som kom och pratade med oss och jag vill dela med mig av de punkter som jag framhöll som de bästa med Matix:
1.Jag brukar kalla Matix för en VIP-utbildning och med det menar jag engagerade lärare utöver det vanliga, spännande gästföreläsare, roliga events och en känsla som är fantastisk och samtidigt svår att sätta fingret på.
2.Klassen! Att få vara del av en klass med 30 engagerade och underbara personer är en otrolig och väldigt härlig upplevelse. Det leder till djupa och intressanta diskussioner, kunskap och erfarenheter från flera spännande perspektiv och nära relationer med vänner för livet.
3.Matix är inte bara en utbildning utan det är ett nätverksbyggande. Jag tror att det finns många framtida ledare och fantastiska kollegor i min klass och utöver de som jag studerar med nu har vi ett bra nätverk med alumner som anordnar träffar och framförallt en årlig gala där vi alla kan mötas och återförenas.

Till dig som läser detta och undrar om du ska söka Matix –gör det!  Jag ångrar inte en sekund att jag sökte Matix och det är inte konstigt att vi redan planerar vår första återträff, för dessa människor vill jag inte vara utan! Till er i klassen, tack för den här tiden hittills, nu höjer vi nivån ett snäpp till de kommande tre månaderna!

All kärlek!
/Anna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pontus Aronsson » Throwback Thursday:  ”Jet-Set håller med!”

  • Hampus » Throwback Thursday:  ”Väldigt bra skrivet! håller verkligen med dig min kära vän.”

  • Pontus Aronsson » Förändring:  ”Vad har du emot Finland? ”

  • Oskar Stigsson » Förändring:  ”Gnosjö håller med!! Bra skrivet. Hua-hua-hua”

  • Hampus Olsson » Förändring:  ”Kommentera gärna ifall ni har input på saker jag kan förbättra i mitt skrivande!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln