GREIT träffar nya klassen

När man har gått ur MATIX finns en förening som samanför tidigare MATIX- och SMEKstudenter. GREIT - Growth and Entrepreneurship Institute är en alumniförening som funnits knuten till utbildningen i ungefär 6 år.

Igår eftermiddag var styrelsen på besök i den nya MATIX-klassen för att informera om GREIT's organisering och uppdrag. Klassen bjöds även in att deltaga i de olika utskotten som arrangeras via GREIT.

Ordförande i GREIT, Carl Bjerkne, berättade:
 - GREIT drivs av ett gäng gamla MATIX-are som känner att de vill ge tillbaka något till utbildningen de gått. Vi marknadsför utbildningen, hjälper till att utveckla upplägget, men vi ska inte glömma bort att vi även har väldigt roligt!

Kvällen avslutades på biljardpalatset där nya och gamla MATIX-are spelade biljard och umgicks under lättsamma former.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter