40 företag på besök!

Onsdagen den 11:e september var en speciell på MATIX. 40 företag gästade Handelshögskolan för att få kontakt med våra nya studenter.

Vi välkomnade 20 företag på förmiddagen och 20 på eftermiddagen. Arrangemanget var upplagt som en mini-mässa där varje företag fick var sin station och studenterna minglade runt bland alla "utställare". Direkt när mässan startade på förmiddagen spred sig ett sorl över lokalen som sedan inte slutade förrens sista företaget hade gått hem på eftermiddagen. 

Mässan annordas som ett led i den matchningsprocess vi har på MATIX. För oss är det viktigt att studenterna inte bara har ett företagsnamn och en hemsida att luta sig mot när de berättar för oss vilka företag de skulle vilja spendera sitt år på. Vi vill att studenter och företag med egna ord ska berätta vilka förväntningar och mål de har med samarbetet. 

Efter mässans avslut börjar matchningsarbetet för oss på MATIX. Både studenter och företag lämnar sina perspektiv och inom kort ska vi har matchat ihop 30 studenter med 30 företag!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter