Studenterna håller i ledarskapsseminarium för partnerföretag

Den 26:e mars är det inte några lärare från Handels eller externa föreläsare som håller i trådarna. Denna dag är det årets MATIX-studenter som står för innehållet i det ledarskapsseminarium som går av stapeln under förmiddagen.

 

Under året har studenterna fått ta del utav hur det är att leda ett företag i tillväxt. Genom föreläsningar, interaktion med varandra och genom att vara på plats i tillväxtföretag har de samlat intryck och kommit till insikter om vad ledarskap i en växande verksamhet handlar om. Dessa intryck har de sedan diskuterat i mindre team och dessa diskussioner har mynnat ut i ett seminarium till vilka partnerföretagens ledare är inbjudna.

 

Vi ser med spänning fram emot denna dag då studenter och företagsledare samlas på Handels för att diskutera ledarskap!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter